Nielco IT er et IT firma med base i Hinnerup, der har specialiseret sig i IT sikkerhed til virksomheder i Favrskov, Aarhus, Silkeborg og Randers. Det er Nielco IT ikke den eneste virksomhed der gør, hvilket er hvorfor du her kan se en liste med 3 gode grunde til at vælge netop Nielco IT næste gang en IT-sikkerhedsløsning skal skabes!

Over 15 års erfaring

Nielco IT kan prale med over 15 års erfaring indenfor IT sikkerhed og des lignende.
Den store erfaring betyder, at Nielco IT har prøvet de fleste scenarier allerede. Derfor er det muligt hurtigt at finde en løsning til langt de fleste gængse IT-sikkerhedsproblemer. De mere end 15 år har naturligvis skabt et stort netværk, der slår til, hvis et problem alligevel driller lidt mere end normalt.
Sidst, men ikke mindst, opnår man ikke 15 år i en branche, hvis man ikke man klarer sig bare lidt bedre end de fleste andre. Nielco IT har haft konstant vækst i 15 år, men har stadigt benene på jorden. Drop en usikker IT-sikkerhedsløsning og få den ægte vare allerede første gang med Nielco IT!

Mange kompetencer

På trods af specialiseringen indenfor IT sikkerhed har Nielco IT mange kompetencer, som virksomheder i Favrskov, Aarhus, Silkeborg og Randers kan nyde godt af. Dette inkluderer både IT-support døgnet rundt, rådgivning i forhold til software og hardware, hurtig hjælp i tilfælde af virusangreb og nedbrud, erfaring med Hosted Exchange og opsætning af kablede og trådløse netværk.
Det stopper dog ikke her: Også mere online orienterede services som Google Adwords, søgemaskineoptimering for øget online synlighed i organiske søgeresultater, online reputation management og des lignende kan Nielco IT hjælpe med.
Med Nielco IT får du herved den komplette løsning indenfor IT-sikkerhed, IT-support og meget, meget mere. I stedet for at bruge 5 forskellige firmaer til 5 forskellige ydelser indenfor IT, kan du nøjes med bare at benytte Nielco IT, som har konsulenter med kompetencer indenfor alle felterne. Den samlede løsning er også ofte den billigste i den sidste ende!

Stærke partnere

Som nævnt til at starte med har Nielco IT opbygget et suverænt netværk efter at have arbejdet professionelt med IT-sikkerhed i 15 år. Men dette er faktisk ikke det eneste:
Af prominente partnere hos Nielco IT kan blandt andet nævnes Microsoft, IBM, Lenovo, Dell og SpamFighter med flere. Alle disse navne bruges blandt andet til IT-sikkerhed, men også til mange andre ting såsom ved rådgivning af køb af nyt hardware og software, spamfiltre og des lignende.
De rigtige partnere og netværk er essentielt for IT sikkerhed. Vi har det rigtige udstyr til de rigtige priser og de rigtige venner til at hjælpe os, hvis der er problemer. Valget af Nielco IT til IT sikkerhed bliver derved en garant for et stykke godt udført arbejde med de rigtige værktøjer. Hvorfor ikke vælge rigtigt første gang til din virksomhed i Favrskov, Aarhus, Randers, Silkeborg eller resten af Jylland og Fyn?