Skyen – som også kaldes Cloud eller Cloud Computing – er en smart måde at optimere IT-processer på. Kort sagt foregår det på den måde, at man flytter flere dele af IT-processerne, eksempelvis software, til Skyen (internettet).

Derefter kan man fra hvilken som helst computer få adgang til software, applikationer og styresystemer – så det ikke længere er en lokal ting, der kun kan gøres fra computerne på dit kontor.

Skyen er derfor rigtig smart, og den store frihed du får ved at få komme på Skyen, kan også være med til at spare din virksomhed for rigtig mange penge. Blandt andet er der ikke længere brug for, at du skal investere i nyt IT-udstyr, for når en leverandør står for software og applikationer, så sørger de også for at det virker optimalt.

IT-bekymringerne hos dig og din virksomhed forsvinder også gradvist, hvis du benytter Skyen som et værktøj der effektiviserer arbejdsgangen i din virksomhed.  Nielco IT hjælper din virksomhed med at komme på Skyen – for den helt rigtige IT-rådgivning giver dig de bedste løsninger.

Skyen giver dig mere tid til alt det sjove

I takt med at du skal bruge mindre tid på at stå for det praktiske – med hensyn til IT-processerne – så vil du have tid til alt det sjove. Nemlig at drive din virksomhed på den bedste måde, og skabe profitabel og sikker vækst.

Som førnævnt vil IT-bekymringerne gradvist forsvinde fra din virksomhed, og det giver plads til andre tanker – nemlig de tanker der får din virksomhed til at vokse.

Et alternativ der er værd at overveje

Det lyder som om Skyen skamroses, hvilket den også gør. Skyen er nemlig blevet et ”revolutionsord” indenfor IT-verdenen, hvor IT-eksperter forudser at Skyen udvikler IT til at være mere effektivt, produktivt og ikke mindst hurtigt – det gavner din virksomhed og din virksomheds bunlinje.

Derfor er Skyen et alternativ til dyre IT-udstyr, og du bør derfor overveje det grundigt. For du kan spare penge med Skyen og du kan optimere dine nuværende IT-processer.

Få mere at vide om Skyen i dag

Er du stadig i tvivl om hvorvidt Skyen er det rette valg for din virksomhed – så kan du ringe til os på 70 13 63 23, og få snakket om hvad Skyen vil betyde for din virksomhed i dag og i fremtiden.

Send os en e-mail, og lad os finde de bedste løsninger hvorpå din virksomhed, kan udnytte Skyen bedst muligt. Derved får du også et klart overblik over hvor positivt, et skift til Skyen vil blive for din virksomhed.