Fjernsupport giver dig hjælp med det samme – du skal ikke vente på en konsulent kommer ud til dig.

IT-hjælp er ikke ensbetydende med lange timer med konsulentbesøg og mængder af tid foran computeren. Der er langt lettere måder at klare IT-problemer og IT-udfordringer på. Med fjernsupport kan vi klare lettere supportopgaver hjemmefra – det er nemt, sikkert og hurtigt!

Fjernsupport er et udtryk for, at en IT-konsulent overtager kontrollen med den computer, der er problemer med. IT-konsulenten kan sidde hvor som helst i verden, så længe der er internetforbindelse, og så kan IT-konsulenten klare opgaverne helt som om, personen var foran computeren.

Dette er en nem løsning, som samtidig ikke går på kompromis med hensyn til kvaliteten af det arbejde, der bliver fuldført. IT-konsulenten har nemlig fuld kontrol over computeren, og selvom opgaven, der skal løses, er meget lille, så kan det hurtigt og let klares ved hjælp af fjernsupport.

Desuden kaldes fjernsupport også for remote support, remote control og remote desktop – kært barn har mange navne, og hos Nielco IT er vi også glade for fjernsupport.

Opgaver der egner sig til brug af fjernsupport

Selvom fjernsupport er en fantastisk ting, der gør det lettere for dig, men også for os, så er det ikke alt, der kan klares gennem fjernsupport. Derfor er nogle opgaver mere velegnet til fjernsupport end andre.

Herunder finder du opgaver, der nemt og sikkert kan klares med fjernsupport:

Hasteopgaver

Hasteopgaver er, som navnet siger, opgaver, der haster. Dette kan enten skyldes en deadline skal overholdes, eller at en bestemt opgave ikke kan fuldføres, fordi et IT-problem er i vejen. Med fjernsupport kan hasteopgaverne klares hurtigt, da IT-konsulenten overtager computeren i en kort periode og løser problemet.

Softwareproblemer

Uanset om det er installationsproblemer, problemer med opdateringer eller generelle softwareproblemer, så kan fjernsupport også bruges til at løse disse problemer. Med nogle få klik fra distancen kan IT-konsulenten kontrollere computeren og afhjælpe de softwareproblemer, der hindrer fuldførelsen af opgaverne.

Små-opgaver

IT kan drille, og er der nogle små-ting, der driller, så er Nielco IT klar til at fikse dem. Du kan eventuelt samle en længere liste med små-opgaver, der skal ordnes. Så kan IT-konsulenten klare alle disse små-opgaver i samme omgang via fjernsupport.

Det er også muligt at løse andre opgaver med fjernsupport. Kontakt os og find ud af om dit IT-problem kræver konsulentbesøg, eller om det kan klares med fjernsupport.

Nielco IT fjernsupport

Hos Nielco IT vil vi gerne løse dine IT-problemer så hurtigt som muligt, men uden at gå på kompromis med vores knivskarpe kvalitet indenfor IT. Fjernsupport forener kvalitet og hurtighed, så du nu kan få klaret IT-problemer hurtigt, nemt og sikkert.

Vi kan kontaktes på telefon 70 13 63 23. Ønsker du, at vi ringer dig op, kan du udfylde kontaktformularen til højre. Så ringer vi dig op snarest muligt.

 

[button link=”https://nielcoit.dk/fjernsupport/” color=”silver”] Læs mere om vores sikre fjernsupport[/button]