Og I betaler kun for den tid, I bruger IT-afdelingen.
Med IT-outsourcing sparer virksomheder i Favrskov penge på IT-budgettet.

IT-afdelinger er med til at holde virksomheder på benene, og det er derfor vi ofte ser at store virksomheder har deres egne IT-supportere og IT-medarbejdere til at hjælpe de andre medarbejdere, når problemer indenfor IT opstår. Det er dog ikke alle virksomheder der har råd til at få sin helt egen IT-afdeling, med en masse IT-supportere, der løber rundt for at hjælpe de andre medarbejdere.

Der findes dog en metode, hvorpå din virksomhed kan få samme fordele som de store virksomheder, og det er ved hjælp af outsourcing. Outsourcing af IT kan give dig din helt egen IT-afdeling i Favrskov. For Nielco IT er nemlig et firma der er baseret i Hinnerup, og vi har i mange år ydet professionel IT-hjælp til virksomheder i Favrskov.

Er du derfor en virksomhed baseret i Favrskov, kan du også nyde godt af vores kompetencer og store erfaring indenfor IT. Det er nemlig slut med at kæmpe med IT, som kan give anledning til nedsat og forringet arbejdstid. Arbejdstid der er vigtigt for at din virksomhed skaber større profitabel vækst.

Fordele ved egen IT-afdeling

Udover de sædvanlige fordele der er ved at have sin egen IT-afdeling, så findes der nogle yderligere fordele ved at benytte Nielco IT som ekstern IT-afdeling. For med vores erfaring og kompetence, kan vi hurtigere udbedre eventuelle IT-udfordringer og problemstillinger som din virksomhed møder, på den måde sparer din virksomhed mange penge på IT-budgettet.

Din virksomhed betaler nemlig også kun for den tid, som Nielco IT rent faktisk bruger. Derfor koster det dig som sådan ikke noget når vi bare står standby. Når der er brug for hjælp, så fakturerer vi, og ellers er vi bare altid parate til at hjælpe til, hvis der skulle opstå nogle problemer på IT-fronten.

Ved at benytte Nielco IT som ekstern IT-afdeling, vil du også opleve en besparelse på jeres IT-budget. Vi klarer nemlig alle problemstillinger hurtigt og effektivt, hvilket i sidste ende vil betyde, at der spares timer ved at benytte os. Den erfaring og de resultater vi har opbygget igennem de mange år i IT-branchen betyder, at din virksomhed er i trygge hænder.

Få en IT-afdeling i din virksomhed i dag

Dette kan ses som et nødråb til alle virksomheder i Favrskov, som endnu ikke har en ekstern IT-afdeling i virksomheden. Der kan spares mange penge på omkostninger i forbindelse med nedsat arbejdstid grundet IT-problemer, og i forhold til prisen på en ekstern IT-afdeling, kan det mere end bare betale sig at benytte Nielco IT til at klare IT-udfordringerne for din virksomhed.

Kontakt os på telefonnummeret 70 13 63 23 og lad os snakke om hvordan du får en IT-afdeling, som kan klare alle ærterne for dig og din virksomhed. Du kan også sende os en e-mail eller benytte vores ”Ring mig op”-formular til højre, så ringer vi dig op til en snak om outsourcing af din virksomheds IT-opgaver.