Skyen, Cloud, Cloud Computing – kært barn har mange navne. For Skyen, eller Cloud Computing som det også kaldes, er virkelig blevet IT-verdenens store kæledægge. Det er rigtig smart når virksomheder flytter vigtige programmer og software til Skyen, så dig og dine medarbejdere kan få adgang overalt.

Spørgsmålet om hvorvidt din virksomhed er klar til Skyen eller ej, stilles som en slags appetitvækker. For alle virksomheder er på et eller andet plan klar til Skyen – også din virksomhed. Grunden til at din virksomhed er klar til Skyen, skyldes at du med garanti benytter dig af IT-udstyr og software i din virksomhed.

Hvad er Skyen, Cloud og Cloud Computing?

Det er et rigtig godt spørgsmål, men også et der næsten er umuligt at svare på med præcision. Dette spørgsmål dækker nemlig et stort område. Dog kan følge eksempel hjælpe på forståelsen af Skyen:

Benytter din virksomhed salgssoftware eller anden software, som er en væsentlig del af virksomheden, så er den højst sandsynlig installeret på alle computere. Derfor foregår denne software lokalt på computerne, og måske forbindes de til en server der står inde i virksomheden.

Med Skyen vil denne software være placeret på internettet, hvor du vil kunne få adgang døgnet rundt med mange forskellige computere.

Du vil med Skyen derfor spare serverudstyr, og kun betale for de antal af brugere, som rent faktisk har brug for at bruge programmet. Dette giver en optimering, og du kan altid udbygge med flere brugere, hvis der opstår et behov.

Fordele ved Skyen / Cloud Computing

IT i din virksomhed bliver skalérbar med Skyen / Cloud Computing. Du kan altid udbygge adgangen til software og vigtige applikationer, og betale for selve forbruget. Derfor skal der ikke nogen unødvendig udgift til servere og strøm i din virksomhed – alt det praktiske foregår på den anden side – så du kun skal bruge tid på at udføre det arbejde der skal udføres.

Nem adgang til vigtige applikationer

Med Skyen får du nem adgang til vigtige applikationer og software i din virksomhed, du kan få adgang uanset hvor du er. Det er derfor meget effektivt at flytte noget af IT i virksomheden til skyen, så du som bruger kun skal bekymre dig om brugen af software og applikationer – det praktiske er der sørget for.

Spar penge og flyt virksomheden til Skyen

Med Nielco IT kan du flytte virksomheden til Skyen, og få optimeret mange af IT-processerne i virksomheden. Det er smart og nemt at benytte Skyen til væsentlige processer, og det sparer dig og din virksomhed penge på lang sigt.

Du betaler kun for det du bruger, og du kan derfor udnytte kapaciteten fuldt ud – i stedet for at have én fysisk server stående på kontoret, som kun udnytter en lille del af dens kapacitet.

Ring til os i dag hvis du vil spare penge på IT-processerne – vi kan kontaktes på telefonnummeret 70 13 63 23, og du kan høre mere om fordelene ved at flytte virksomhedens IT til Skyen.

Du er også meget velkommen til at sende os en e-mail, så svarer vi på dine spørgsmål og kommentarer angående Skyen / Cloud Computing.