Når der opstår nogle IT-problemer i en virksomhed, eller hos en privat person, så skaber det ofte frustration, irritation og magtløshed. Dette skyldes at IT ikke altid er lige til, og kræver en speciel tankegang når der er noget der skal løses.

Grundet den frustration og følelse af magtløshed der hober op i en, så vil du, ligesom alle andre, have klaret IT-problemerne og udfordringerne i en fart. Det kan være at du har fået et nedbrud pga. en sikkerhedsbrist, eller at en software konflikter med en anden, så de begge bliver sat ud af funktion – der kan ske mange ting indenfor IT, og vores job er at få driftsikkerheden tilbage på banen i fart.

Dette gælder uanset hvor du er i verden, og for den sags skyld også uanset hvor vi er i verden. Vi er fortalere for IT-hjælp der fungerer hurtigt, nemt og effektivt. Derfor benytter Nielco IT fjernsupport, og det kommer dig til gode.

Fjernsupport er et værktøj, der tillader os at koble på din computer, så vi kan udbedre eventuelle fejl, og hjælpe til med IT-udfordringer. Det betyder at vi ikke behøver at være fysisk til stede, men vi kan koble os på fra vores egen computer. Dermed sparer du tid og du kan eksempelvis begynde, at bruge din funktionsdygtige computer igen på rekordtid.

Sikker fjernsupport

Det kan lyde lidt farligt, når man hører, at vi kan overtage kontrollen over din computer. Dette leder tankerne hen på hacking og ondsindede programmer, der overtager din computer til ondsindede aktioner.

Frygt ikke – for vi bruger hverken hacking eller ondsindede programmer til at hjælpe dig med dine IT-udfordringer og IT-problemer. Vi kan ikke kontrollere din computer før du har givet os lov til det, så det er udelukkende med din accept, at vi kan benytte fjernsupport til at styre din computer.

Uden din accept kan vi ikke få adgang – så det er dig der bestemmer, når vi yder IT-hjælp igennem fjernsupport. Fjernsupport er mest optimal til løsning af softwaremæssige problemer, da vi ikke kan yde hardware-hjælp igennem fjernsupport.

Kontakt en IT-specialist i dag

Er du også træt af at IT-systemerne ikke virker hensigtsmæssigt, og du føler dig magtesløs? Vil du gerne vide hvordan du kan forebygge IT-problemer, så kører med driftsikker IT? Kontakt en IT-specialist i dag, og få svar på dine spørgsmål.

Den nemmeste kontakt til Nielco IT, som yder IT-hjælp, er at ringe til os på 20 13 63 23 i dag eller ved at udfylde vores formular på hjemmesiden, så vi kan ringe dig op.