Outsourcing til IT-professionelle som alternativ til at have en fastansat IT-mand, eller slet ingen IT-mand, medfører mange store fordele.

Derfor benytter mange især mindre og mellemstore virksomheder sig i dag af outsourcing af IT-driften. Når der opstår problemer benytter de muligheden for at få professionel IT-support, deres IT-sikkerhed varetages af professionelle og den løbende IT-drift spiller takket være professionel opsætning.

Nielco IT er en kompetent samarbejdspartner, når det kommer til outsourcing af IT-driften. Vi har mange års erfaring med alle aspekter af moderne IT inden for mindre og mellemstore virksomheder i Jylland og på Fyn. Vi er baseret i Hinnerup nær Aarhus, men har mulighed for også at yde IT-support i resten af Jylland og på Fyn per kort varsel.

At vælge Nielco IT til outsourcing medfører flere store fordele:

Billig pris for IT-konsulent

Først og fremmest bør prisen nævnes. Benyttes muligheden for at købe klippekort får din virksomhed 15 % i rabat i forhold til vores almindelige timepris ved køb af 10 timer – og ved køb af 100 timer er rabatten hele 30 %.

Den lave timepris kombineret med, at din virksomhed kun bruger klip, når der faktisk er brug for professionel hjælp i virksomheden betyder, at udgifterne til løbende IT-drift nedsættes markant.

Prisen er for mange virksomheder det bedste argument for at outsource IT-support og IT-sikkerhed til anden side. Men det behøver ikke at være det eneste argument.

Altid til stede – også i ferier

I modsætning til en ansat tager Nielco IT som et hele aldrig på ferie. Hvis IT-systemerne går ned, mens virksomhedens ledelse er på ferie, sørger vi for at få det hele op at stå igen med det samme.

Vi er garanten for, at virksomheden også IT-mæssigt står på sine ben, mens medarbejderne holder en velfortjent ferie. Det skaber sikkerhed omkring virksomheden.

IT-sikkerhed, IT-support og IT-drift

Vælges Nielco IT som samarbejdspartner samles alle væsentlige IT-kompetencer også inden for et sted. Vi har mange års erfaring med især opsætning og vedligeholdelse af IT-sikkerhed på et bredt udsnit af enheder, erfaring med IT-support og som løbende samarbejdspartner og varetager af IT-drift.

Vi har alle kompetencer samlet ét sted. Hele din virksomheds IT-behov kan dækkes af os – og det gør IT’en til en simpel og behagelig opgave i hverdagen.

Nielco IT har som en ekstra bonus også erfaring inden for søgemaskineoptimering og almindelig online markedsføring og laver stærke IT-løsninger, der også skal holde skansen i søgemaskinerne.

Forståelig IT-support

En af vores store stoltheder er, at vi leverer forståelig IT-support.

Det betyder, at vi ikke alene løser problemet, når du ringer eller sender en mail og beder om IT-support. Vi starter med at definere og løse problemet, og når vi er kommet så langt finder vi også roden til problemet – og så sørger vi for, at problemet ikke gentager sig.

I den proces sørger vi for at holde jer opdateret således, at også I kan forhindre at fejlen kan ske igen.

IT-support er ikke en hemmelig affære – vi delagtiggør hellere end gerne vores løbende arbejde med dig som samarbejdspartner og kommer med forslag og hjælp til at skabe en solid og stabil IT-drift i fremtiden.

Vores supporttelefon er åben døgnet rundt og har vi mange tilfredse kunder i og omkring Aarhus, Silkeborg, Randers, resten af Jylland og Fyn. Og vi glæder os til at byde dig velkommen også!