Husk tilbage på hvor nemt og enkelt det var, når du havde en IT-ansvarlig. En IT-mand eller en IT-kvinde, der kunne klare sig af alle IT-opgaverne – og selv når der var det mindste problem med IT-udstyret, så blev denne person kontaktet.

Men hvad nu? Hvad sker der efter din IT-ansvarlige har sagt op? Hvem skal klare alle IT-problemerne og sørge for stabilitet i din virksomhed?

Der er mange spørgsmål der dukker op, når en af virksomhedens vigtigste aktiver siger op. Især når denne person sørger for stabilitet i virksomheden, så IT-problemer er en saga blot.

Der er mange andre valgmuligheder i din virksomhed, når du skal til at finde en ny IT-ansvarlig, for lad os få én ting på det rene – det er ikke fordelagtigt at køre videre med virksomheden uden en IT-ansvarlig, der tager sig af problemerne.

Ansætte en ny IT-ansvarlig eller få ekstern IT-afdeling?

Når du har bestemt dig for at ansætte en ny IT-ansvarlig, så synes vi du skal overveje muligheden for at få en ekstern IT-afdeling. Det giver rigtig mange fordele, blandt andet kommer du til at spare rigtig mange penge, da du ikke ansætter en IT-ansvarlig som er der på fuldtid.

Benyt din eksterne IT-afdeling når et problem dukker op

Så snart der dukker et IT-problem op, kan du komme i kontakt os med os, og vi kan løse IT-problemerne og du kan fortsætte dit igangværende arbejde. Derfor sparer du penge, da du kun benytter os, når der er et reelt IT-problem, og du betaler os ikke for en hel dag, som du ville gøre ved en fuldtidsansættelse.

Din eksterne IT-afdeling er altid i nærheden

En ansat der er IT-ansvarlig er altid i virksomheden, men det er din eksterne IT-afdeling også. Uanset hvor du er i verden, kan vi hjælpe dig med fjernsupport. Med din accept kan vi få kontrol over din computer, og derfra kan vi klare dine IT-problemer hurtigt, nemt og effektivt.

Få din egen IT-specialist i virksomheden i dag

Nu ved du at du kan spare mange penge ved at vælge en ekstern IT-afdeling, som løsning for dine IT-problemer. Derefter handler det om at vælge den helt rigtig samarbejdspartner, og her kommer Nielco IT ind i billedet. For Nielco IT er professionelle IT-specialister, der kan løse alverdens IT-problemer på en effektiv måde.

For os handler det om, at IT-driften er stabil, så din virksomhed kan fortsætte med at bruge IT, som et værktøj der hjælper på vejen mod succes.

Kontakt os allerede i dag, og hør mere om hvordan og hvorledes en ekstern IT-afdeling fungerer – ring på 70 13 63 23 i dag.

Du kan også kontakte os over e-mail, så besvarer vi dine spørgsmål og eventuelle kommentarer med hensyn til at få en ekstern IT-afdeling.