Ubudne gæster – et udtryk der kan få hjertet til at banke hurtigere hos enhver person. Ubudne gæster i din virksomhed er én ting, men ubudne gæster i din IT-installation er en anden. Uanset om du får ubudne gæster fysisk eller virtuelt, så kan det skade din virksomhed i sådan en grad, at flere års hårdt arbejde går tabt.

Fysisk besøg af ubudne gæster er tit ude på at stjæle omsættelige varer og sælge det på det sorte marked, mens ubudne gæster af den virtuelle art har langt mere komplicerede mål.

Det kan være at de gerne vil have flere ”zombie-computere” i deres netværk, som de vil bruge til at angribe andre virksomheder med. Det kan også være at de vil stjæle din virksomheds følsomme oplysninger, og prøve at udføre pengeafpresning. Nogle hackere sætter også ”keyloggere” på IT-installationer, og opsnapper koder til netbank, hjemmesider mm.

Der er mange ting ubudne gæster i den virtuelle verden har som interesse, det vigtigste er at din virksomhed er beskyttet fra top til tå. Det er heller aldrig til at vide, om man allerede har haft besøg af ubudne gæster i ens IT-installation – det kan man dog hurtigt finde ud af med hjælp fra Nielco IT.

Nye trusler hver dag

Hver evig eneste dag kommer der nye trusler på internettet – det er ondsindede personer, der skaber disse ondsindede programmer, kun for at skade virksomheder og privatpersoner. Derfor er det vigtigt at følge med udviklingen, så man altid kan være sikret imod truslerne fra internettet.

Hackere kommer ikke på et bestemt tidspunkt

Hackere og ondsindede personer på internettet, kan angribe din IT-installation og din virksomhed på et hvilket som helst tidspunkt. De er ikke begrænset af tidszoner eller fysiske vagter udenfor din virksomhed – de kan angribe når de vil.

Det er endnu en god grund til, at få styr på IT-installationens sikkerhed i din virksomhed, så den på alle timer af døgnet er godt beskyttet.

Få IT-sikkerheden i top med Nielco IT

Nielco IT følger udviklingen i IT-sikkerhed nøje, og har gjort det i 20 år. Derfor har vi en fordel, når vi skal hjælpe dig med at beskytte din virksomhed imod ubudne gæster. Vi ved hvor hackere og ondsindede personer prøver at komme ind fra til din IT-installation, og vi kan hjælpe med at lukke disse sikkerhedshuller.

Spørgsmålet er derfor nu, om din virksomhed har råd til at have ubudne gæster, som snager i jeres filer, data og følsomme oplysninger. Spørgsmålet er også, om hvorvidt i har råd til, at hackere bruger jeres IT-installationer som en aktiv del af deres zombie-netværk.

Ring til os i dag på 70 13 63 23, og find ud af om i har haft ubudne gæster. Luk også af for de ubudne gæster, så i igen kan agere i trygge rammer og omgivelser.

Du kan også kontakte os via e-mail – og endda udfylde vores ”ring mig op” formular, så ringer vi dig op og snakker om IT-sikkerheden i din virksomhed.