Dataforbrydelser kan få fatale konsekvenser for dig og din virksomhed. Det kan eksempelvis være at en af dine ansatte har begået IT-kriminalitet fra arbejdet, og derved har bragt dig og din virksomhed ind i en farezone. Det kan også være at en af dine ansatte har slettet, ødelagt eller endda stjålet data fra virksomheden – data som er vigtige for at din virksomheds kan arbejde sig fremad.

Ligegyldig hvilken slags dataforbrydelse der er blevet begået, er det også en del af dit ansvar som virksomhedsejer, at få klarlagt det hele overfor den pågældende ansat og samtidig også overfor myndighederne.

Det du kan gøre er, at du kan få IT-professionelle til at undersøge sagen. Hos os kan du nemlig på en diskret måde få bestilt en undersøgelse, der skal kortlægge hændelsen i din virksomhed. Vi kan benyttes til at skaffe beviser til de offentlige myndigheder, men på samme tid kan vi også hjælpe dig med at finde ud af, hvad der helt præcist har foregået.

For en virksomhedsejer er det nemlig vigtigt at skabe tillid, og du kan derfor ikke bare gå hen og beskylde en ansat for noget du har en formodning om. Ved hjælp af en IT-professionel, kan du se om der for det første er sket noget ulovligt og for det andet, kan du få beviser og dokumentation på det der er sket, såfremt der er sket noget.

Stop besøg af illegale hjemmesider

Nogle hjemmesider er ulovlige at besøge i Danmark, heriblandt børneporno hjemmesider hvor straffen er temmelig hård. Ved at benytte os som din virksomheds IT-konsulent og professionelle IT-ekspert, kan du få stoppet besøget af illegale hjemmesider fra din virksomheds IP-adresser – for netop sådanne besøg registreres på en måde, hvorpå det ser ud som om din virksomhed har besøgt de illegale sider, selvom det måske er en af dine ansatte.

Inviter os over til din virksomhed til en samtale, hvor vi kan snakke om hvordan og hvorledes vi får bugt med besøg på illegale hjemmesider med din virksomheds IP-adresser. For med IT-detektiver kan du se hvilken ansat der besøger disse hjemmesider, og dermed få viderebragt dokumentationerne til den ansatte og de offentlige myndigheder.

Få dokumenteret din mistanke om dataforbrydelser i dag

Stop med at formode og spekulere på om nogle af dine ansatte har gjort sig skyldig i dataforbrydelser, og benyt os som IT-detektiver til at finde dokumentation og beviser. Vi kan gøre det på en diskret måde så din virksomhed bliver generet mindst muligt af vores detektivarbejde.

Kontakt os på telefon 70 13 63 23 eller udfyld vores ”Ring mig op”-formular, så ringer vi dig op snarest muligt. Du kan også sende os en e-mail, hvor du kort forklarer situationen, så vi inden en decideret samtale allerede har noget baggrundsviden om det pågældende scenarie.