Dette spørgsmål vil bringe bekymringerne omkring IT op i enhver person, hvor IT spiller en vigtig rolle i virksomheden. For lad os få én ting på det rene – IT findes i størstedelen af virksomhederne i Danmark – og det er et redskab til at nå virksomhedens mål, mission og vision.

Uden IT ville mange ting gå rigtig langsomt i dag, men der er desværre også alt for mange, der ikke får udnyttet IT fuldt ud i virksomhederne. Blandt andet er der mange der ikke tænker på området vedrørende IT-sikkerhed og IT-drift. Tages IT som en selvfølge, og at det bare skal virke, så kan det virkelig ende galt, når tingene ikke kører på skinner.

Men hvor længe kan virksomheder klare at være uden fungerende IT? Svaret vil for mange virksomheder være et par timer eller maksimalt et par dage. Få uanset om du er i en produktionsvirksomhed eller i en højteknologisk IT-virksomhed, så spiller IT en vigtig rolle.

Det er lidt ligesom at stille spørgsmålet: hvor længe kan din virksomhed klare at være uden medarbejdere? Igen vil virksomheden hurtigt bukke under, hvis medarbejderne ikke var fuldt funktionsdygtige.

Virksomhedens katastrofescenarier

Der findes mange katastrofescenarier for virksomheder – at tabe alle sine kunder, at miste al kapitalen i en investering, at alle medarbejdere melder sig syge på ubestemt tid osv. Men lad os se på nogle katastrofescenarier med hensyn til IT.

Intet netværk og ingen internetforbindelse

Du møder op på arbejde en mandag morgen, og motivationen er fyldt op i løbet af weekenden. Dog finder du hurtigt ud af, at netværket lokalt og netværket til internetforbindelsen er røget. Du har ingen ide om hvor du skal starte, og du kan hverken modtage eller sende e-mails. Et scenarie der kan sætte en kæp i hjulet på næsten alle virksomheder.

Med Nielco IT som IT-specialist, vil du hurtigt kunne få hjælp til at få netværket på benene igen. Derfor vil du slippe med bekymringen om hvad der vil ske, hvis dette scenarie blev realitet.

Alle e-mails er slettet

Din virksomhed har opbygget en rigtig fin kundedatabase, og i har rigtig mange e-mail korrespondancer med potentielle kunder. Du møder op på arbejde, og finder ud af at alle e-mails er væk. Du har heldigvis backup af alle e-mails, men finder ud af at jeres backup server har fejl i backuppen – data kan ikke reddes.

Dette scenarie kan koste mange års hårdt og flittigt arbejde, og med hjælp fra Nielco IT, kan du sørge for at IT-driften er stabil – og online backup virker. Derfor kan du forebygge denne slags situationer, og hvis uheldet skulle være ude, så har du backup der virker.

Få beskyttet din virksomhedsdata i dag

Det kræver ikke en stor fantasi for at skabe flere katastrofescenarier, for vi ved alle hvad der kan ske, når man ikke har stabilt IT i virksomheden. Nielco IT sørger for stabilitet, der betyder noget for virksomheden. Vi ønsker at alle virksomheder kan benytte IT problemfrit, og uden bekymring – derfor er det fordelagtigt at benytte Nielco IT som IT-specialister.

Ring til os på telefonnummeret 70 13 63 23 og få mere at vide, omkring hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vil du vide mere om katastrofescenarier, kan du sende os en e-mail, og høre på hvordan du forebygger de førnævnte og andre scenarier.