Det er dyrt at have en decideret IT-afdeling siddende – og det er de færreste virksomheder, der har brug for en af slagsen. Opfordringen fra Nielco IT til de danske mindre og mellemstore virksomheder på Fyn og i Jylland lyder derfor: Pensioner IT-afdelingen og outsourc IT-driften til os i stedet.

Det er muligt at spare mange penge på ikke at have en fast IT-afdeling ansat. Med moderne cloud computing og billig outsourcing af serverdrift, er der nemlig meget lidt grund til at have fastansatte medarbejdere til at sidde og nørkle med IT-driften.

Med Nielco IT er det muligt at få en seriøs samarbejdspartner, selve IT-driften kan outsources til. Vi tager os af det hele – og det kan I spare mange penge på.

Fast, lav pris hver måned

Ved at outsource IT-driften til Nielco IT, får du en IT-konsulent til fast pris hver eneste måned, der varetager IT-driften. Du kender de faste omkostninger hver eneste måned.

For de penge varetager vi en stram IT-sikkerhed og sørger for at alle systemer opdateres og vedligeholdes. Vi tager os af den almindelige IT-drift. Og opstår der problemer med IT’en, hvor din virksomhed har brug for IT-support, står vi klar til at hjælpe.

Formålet med at outsource IT-driften til Nielco IT er, at din virksomhed ikke skal bekymre sig om e-mailen, om antivirus og om serverdriften. Den tager vi os fuldstændigt af. Din virksomhed kan derfor fokusere på i stedet for at tjene penge og udvide samt pleje forretningen.

Vi er altid vågne

Med outsourcing af din IT-drift til Nielco IT får du en samarbejdspartner, der ikke går på ferie to uger hver sommer og lader dine systemer stå. Vi har altid folk klar til at tage sig af problemerne som de skulle opstå – og hvis et system går ned, står vi klar døgnet rundt til at få det op at køre igen.

Virksomheder i dag har ikke råd til, at deres systemer ikke virker i flere timer eller dage ad gangen. IT er en så integreret del af en almindelig virksomhed, at det fuldstændigt kan lamme virksomheden og forretningen, hvis systemerne ikke virker.

Når du outsourcer IT-driften til Nielco IT gør vi det til vores mission, at systemerne altid fungerer – og det er en mission, vi tager meget seriøst.

Mellemløsning også en mulighed

For visse mellemstore virksomheder og opefter kan det give mening at have en fastansat IT-medarbejder – men der kan være flere og sværere opgaver, end denne kan varetage alene inden for rimelighedens grænser.

Din virksomhed har derfor mulighed for at indgå et samarbejde med Nielco IT omkring samarbejde mellem os og den IT-ansvarlige. Vi lægger sammen planer, følger op og vi hjælper til, hvis I støder på udfordringer, I har problemer med selv at klare. Vi kan også bruges alene i forbindelse med større projekter som serverflytninger, installering af nyt hardware, overgang til nye antivirusprogrammer og des lignende.

Nielco IT er din fleksible IT-partner – Vi står klar til at overtage den løbende IT-drift i større eller mindre grad. Vores speciale er vandtæt IT-sikkerhed, professionel IT-support og løbende IT-drift.

Vi kan være din virksomheds IT-konsulent på den måde, der tjener virksomheden bedst – giv os et kald på 70 13 63 23 og lad os sammen finde en løsning!