Sikre IT-installationer af professionelle

Sikre IT-installationer af professionelle

Sikre IT-installationer af professionelle

Opdateringer, der ikke vil opdatere; serverer, der ikke vil forbinde; netværkskabler, der simpelthen bare ikke duer og netværk, der agerer ‘Palle alene i verden’ – når en virksomhed skal foretage IT-installationer, er der tusindvis af ting, der kan gå galt, og Moores lov viser sit grimme ansigt fra tid til anden.
Men der findes heldigvis råd for det – Nielco IT hjælper gerne med IT-installationer af enhver art i Aarhus, Randers, Hinnerup, Hadsten og Favrskov, ja faktisk i hele Østjylland.

Udfyld formularen

* = Obligatorisk felt

Vi har bred erfaring med IT-installationer af enhver art:

Serverinstallationer:

At opsætte en server så den både virker uafbrudt, er sikker og samtidigt har en fornuftig kostpris er en mission sværere end som så. Nielco IT har dog stor erfaring med IT-installationer også af servere, og vi er i dag med til at hoste mange hundrede sider selv. Har I brug for en ny server, kan vi være med fra A-Z

Computere:

De fleste kan installere et styresystem på en computer, men at få computeren til at spille sammen med servernetværk, interne protokoller, intranet og des lignende kan være med til at give grå hår på de flestes hoveder. Vores IT-installationer kan også sagtens være i form af computerinstallation og opsætning af såvel software som hardware nødvendigt for at skabe det ønskede arbejdsmiljø.

Netværksopsætning:

Har I til virksomheden brug for et intranet eller en anden type af netværk kræver dette også fingerfærdighed på IT-fronten. Lad vores IT-installation klare jobbet og få fra dag ét af et velfungerende internt såvel som eksternt netværk i virksomheden, der tillader jer at bruge tiden mest fornuftigt og effektivt.

Fysisk hjælp til IT-installationer

Også IT-installationer i form af anden hardware og software kan vi være behjælpelige med, og er jeres virksomhed beliggende i enten Aarhus, Hadsten, Favrskov eller Hinnerup som vores, kan vi tilmed køre ud og hjælpe jer fysisk med opsætning af såvel førnævnte hardware som software på ingen tid. Vores IT-installationer hjælper jer ikke blot halvdelen af vejen, men også til slutlinjen – og lidt over, skulle det være nødvendigt.

IT-installation fra Nielco IT bliver naturligvis udført med baggrund i præcis jeres ønsker til netværket, computeren eller serverinstallationer. Vi har hos Nielco IT bred erfaring med også andre ting end IT-installationer såsom IT-sikkerhed, IT-rådgivning, drift og søgemaskineoptimering af hjemmesider. Alt dette hjælper os til at skabe et resultat, der i sidste ende blot er bedre og mere fuldendte. Vores arbejder inkluderer ikke bare en IT-installation, men også en tilpasning til jeres netværk for det bedste IT-resultat i sidste ende.

Undgå at spilde tid

Der er så mange gode ting, det er muligt at bruge tiden på i en SMV (Små og Mellemstore Virksomheder). At rode med en IT-installation, der simpelthen ikke vil, som man ønsker det, er desværre ikke en af de ting – derfor har vi hos Nielco IT specialiseret os i netop fuldendt IT-installation til fordel for alle de virksomheder ikke alene i vores egen by Hinnerup, men også meget gerne nær os i Hadsten, Favrskov og storbyen Aarhus.

IT-installation udført af fagfolk behøver hverken at ruinere budgettet eller tage dage at gennemføre. Vi glæder os til hos Nielco IT at foretage den næste IT-installation af servere, computere, netværk, eller hvad ellers I har brug for i Aarhus, Favrskov, Hadsten og Hinnerup!