Tænk at have en IT-konsulent som kan hjælpe til med IT-problemer, når der virkelig er brug for det. Tænk også hvis denne IT-konsulent ikke kostede en hel formue, men en fair pris, for det arbejde som IT-konsulenten lavede.

 Alt det førnævnte er muligt hos Nielco IT. Hos Nielco IT har vi priser der er konkurrencedygtige, og som afspejler den kvalitet og sikkerhed du får hos os.

 Du får ikke bare en utrolig god service, kvalitet på udført arbejde og resultater der kan mærkes i din virksomhed – du betaler også kun for den tid, som du bruger os. Det vil sige, at vi ikke fakturerer ekstra-timer uden grund, men at du rent faktisk får den tid, som du køber af os.

 Det gavner både dig som kunde, men det gavner også os – for derved får vi mere tid hos dig, så vi kan sætte os ind i dine ønsker, behov og ikke mindst din vision om hvordan IT-strukturen skal være i din virksomhed.

Spar penge – køb et fast antal timer

Ved at få din helt egen IT-konsulent, kan du smide bekymringerne væk og sove trygt om natten. Prisen er heller ikke en ting, som du bør tænke mere over – for hos Nielco IT kan du få en besparelse på helt op til 30%.

 Vi har nemlig forskellige rabatpriser, der gør det fordelagtigt at få sin helt egen IT-konsulent, der kan klarer ærterne indenfor IT-området i din virksomhed. Vores system med besparelser sker via klippekort fra Nielco IT.

 Herunder ser du vores klippekort system.

 Klippekort 10

Køb 10 klip og opnå en besparelse på 15%

 Klippekort 20

Køb 20 klip og opnå en besparelse på 20%

 Klippekort 50

Køb 50 klip og opnå en besparelse på 25%

 Klippekort 100

Køb 100 klip og opnå en besparelse på 30%

Der er derfor rigtig meget at spare, når du skal have din egen IT-konsulent, hvis du altså køber et klippekort. På den måde får du også et sikkerhedsnet, som du kan bruge, når IT-problemer opstår.

Vi er nemlig altid klar på at hjælpe din virksomhed, så du får en stabil IT-struktur. 

Lær mere om din helt egen IT-konsulent

Det kan være svært at bestemme sig for at have sin helt egen IT-konsulent, men i stedet for at lade tvivlen tage over, så kan du kontakte os med dine spørgsmål. Vi kan kontaktes over e-mail, så du kan få et skriftligt svar på dine spørgsmål, som du kan vende tilbage til hver gang, du bliver i tvivl om hvorvidt du skal have en IT-konsulent eller ej.

Ring til os i dag på telefonnummeret 70 13 63 23, og lær mere om hvad det betyder for din virksomhed, at du har din helt egen IT-konsulent.