Nielco IT har eksisteret siden 2009, men det er langt flere års erfaringer med it, der ligger bag. Derfor er du også sikker på, at dine it-problemer kan blive løst med hjælp fra Nielco IT. Dette gælder både, hvis det er enkelte opgaver, men også hvis I vil outsource jeres it-afdeling, så varetager vi også denne opgave. Vi løser både dine små opgaver, men også de større og mere komplekse opgaver. Uanset opgavens art og størrelse løser vi den til aftalt tid.

Nielco IT hjælper dig

865-x-364-400x300-tekstbillede

Nielco IT’s hjælper dig med alle dine problemer med it. Vi har mange års erfaring med både den tekniske installation, men også med it-sikkerhed og support. Vores omfattende viden om it gør os også i stand til at rådgive dig, hvis du skal have implementeret nyt it-system eller have effektiviseret det nuværende it-system. Dette er med til at sikre, at du får mere stabil it med færre problemer og nedbrud.

Vi hjælper dig også med at lave backup af alle dine data. Vi tilbyder, at gennemføre daglig backup, så du er sikker på, at du altid har alle dine filer og vigtige dokumenter – også selvom der sker systemnedbrud, brand i virksomheden, eller I bliver udsat for virus eller et hackerangreb.

Vi ved, at it spiller en altafgørende rolle i mange virksomheder i dag, og derfor arbejder vi for at gøre it lettere for dig. Dette gælder i alle aspekter af it, så du ikke selv skal kæmpe med de problemer, der kan opstå. På den måde kan du slappe af og koncentrere dig om det arbejde, der har betydning for dig og din virksomhed.

Din lokale it-konsulent

Selvom Nielco IT holder til i Favrskov kommune, så er vi din it-konsulent i Aarhus. Vi løser hurtigt dine problemer, hvad enten vi skal komme til dig, eller vi kan løse problemet via fjernsupport. Du har altså mulighed for at få en it-konsulent ud til din virksomhed i Aarhus, som kan hjælpe dig med at løse alle dine it-problemer. Ved mindre komplekse problemstillinger løser vi opgaven via fjernsupport – på den måde kan opgaven være løst allerede inden it-konsulenten når frem til din virksomhed.

Måske har din virksomhed ikke selv en it-afdeling, og derfor kræver det mange ressourcer for din virksomhed, når der opstår problemer med dine it-løsninger. Hvorfor ikke frigive disse ressourcer og lade Nielco IT varetage alle virksomhedens it-opgaver? Du har også mulighed for at outsource virksomhedens it-drift til Nielco IT. Det er din garanti for, at it-løsningerne altid virker, som de skal, og at når der opstår problemer, så bliver disse hurtigt løst. På den måde vil det daglige arbejde blive påvirket mindst muligt af tekniske fejl.

Når du henvender dig til Nielco IT’s it-support, hjælper vi dig først og fremmest med at løse problemet, hvorefter vi vil forklare dig, hvordan du selv kan løse problemet næste gang det opstår. På den måde kan du

Lad os være din it-konsulent i Aarhus – vi hjælper dig med lige præcis dét, du har behov for, og vi gør det til aftalt tid.