Siden 2009 har Nielco IT været din lokale IT-konsulent i Hinnerup og Hadsten i Favrskov kommune. Selvom virksomheden først blev startet i 2009, har vi mange flere års erfaring. Vi har erfaring med IT-løsninger fra både den finansielle sektor samt ejendomsmæglerbranchen gennem mere end 20 år. Derfor kan vi hjælpe dig med dine IT-problemer, hvad enten de er store eller små.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uanset om du skal have installeret et nyt IT-system, om du skal have tjekket din IT-sikkerhed, eller om du har behov for IT-support, så kan vi hjælpe dig. Vi hjælper dig med både store og små IT-problemer, så du slipper for alt besværet – og vi gør det hurtigt, fordi vi ved det betyder noget for dig!

Har du brug for hjælp til eksempelvis installation af ny hardware eller software, kan vi sende en konsulent ud til din virksomhed, hvor vi løser opgaven for dig. Med vores kontorer i Hinnerup og Hadsten kan vi hurtigt rykke ud til din virksomhed i Favrskov Kommune. Mindre problemer med eksempelvis software kan vi også løse med det samme via fjernsupport.

IT-sikkerhed er et vigtigt emne for din virksomhed. Det er den måde, hvorpå du kan sikre dine vigtige filer. I dag er mange virksomheder udsat for ondsindede angreb fra for eksempel vira og hackerangreb. Derfor er det vigtigt, at din virksomhed er beskyttet, så dine filer og data ikke kommer i hænderne på de forkerte eller bliver slettet. Vi tilbyder dig en komplet IT-sikkerhedspakke, som vi selvfølgelig også hjælper dig med at implementere. Vi kan også tilbyde et sikkerhedstjek af dine eksisterende sikkerhedsløsninger.

I forlængelse af IT-sikkerheden kan vi også hjælpe dig med at tage online backup – så er du sikret, hvis uheldet skulle være ude, og du mister dine filer og data. Gennem daglige backups er du sikker på, at du til enhver tid kan finde dine filer og data igen. Dine filer bliver krypterede som en del af backuppen, så du er sikker på, at det kun er dig, der kan læse og se dine filer og data.

Nielco IT kan altså hjælpe dig med alle dine IT-hovedpiner, og vi gør det let og fleksibelt for dig. Du kan tilvælge enkelte services, eller du kan tage det store skridt og outsource din IT-afdeling til os. Så er du sikker på, at ressourcerne i din virksomhed bliver udnyttet, hvor de er stærkest, og at du får en professionel afdeling til at varetage dine IT-opgaver og IT-forhold.

Hvorfor skal du vælge Nielco IT?

it-konsulent-i-hinnerup-og-hadsten-tekstbillede-300x200

Fordi vi ikke går på kompromis med kvaliteten! Vi arbejder for dig. Vi ved, at IT spiller en stor rolle i din virksomhed, og derfor er vi klar til at gøre en forskel for dig. Vi kan hurtigt sende en IT-konsulent ud til din virksomhed i Favrskov, så du kan få løst dine IT-problemer hurtigt, så det har mindst mulig effekt på dit arbejde.

Vi ved, hvor vigtig IT er i din virksomhed, og derfor løser vi også vores opgaver til aftalt tid. Så er du altid sikker på, at du hurtigt kan genoptage arbejdet igen, selvom du har været udsat for et IT-nedbrud.

Med andre ord: Du sparer både tid, penge og bekymringer, når du vælger Nielco IT som din IT-specialist.