Hos Nielco IT har du mulighed for med et klippekort at få en IT-konsulent stående ved din side præcis, når du og din virksomhed har brug for det.

Klippekortsløsningen har flere fordele som forklaret herunder og er et af vores mest populære produkter. Du har mulighed for at købe klippekort på mellem 10 og 100 timer – og des flere timer, du køber, des større en rabat opnår du også. Du sparer fra 15 % og op til 30 % med et IT-konsulent-klippekort hos Nielco IT.

Få hjælp som behovet opstår

Med klippekortet har du mulighed for at modtage hjælp præcis, når problemet står klart. En virksomheds IT er for vigtig til at blive negligeret. Derfor står Nielco IT også klar med en IT-konsulent i alle døgnets 24 timer 7 dage om ugen. I hverdagene kræver vi blot almindelige takst, mens denne hæves i weekenden og i aftentimerne på hverdage.

Når problemet opstår, har du og din virksomhed mulighed for at få professionel hjælp til at løse problemet med det samme ved at kontakte Nielco IT. Det giver dig en stor grad af sikkerhed og tryghed i din virksomhed: IT’en er sat godt op, og hvis den på et tidspunkt gør knuder, bliver problemet løst med det samme igen.

En moderne virksomhed kan ikke klare sig uden sin IT. Derfor bør det, at have en professionel IT-konsulent stående klar til at løse alle problemer også opprioriteres.

Billig IT-support-løsning med klippekort

Klippekort hos Nielco IT er en billigere løsning end blot at betale per timebasis.

Allerede ved det mindste klippekort på 10 timer sparer din virksomhed 15 % i forhold til den almindelige timepris – og hvis I køber flere timer er besparelsen blot endnu større procentmæssigt.

I sparer også penge i og med, at I ikke får en fast tilknyttet IT-konsulent og derved heller ikke faste udgifter forbundet hermed hver eneste måned. I kan bruge os som IT-konsulenter alene, til når jeres problemer opstår – og resten af tiden har I ingen udgifter forbundet med os.

En IT-konsulent på klippekortsbasis er den billige løsning, der sikrer stabil IT-drift og kontant løsning af problemerne, som de opstår.

IT-sikkerhed, IT-support og IT-drift

Nielco IT har kompetencer inden for alle de vigtige grene af moderne IT for virksomheder.

Vi er specialister i IT-sikkerhed og kan både opsætte komplekse løsninger og stå for den løbende opdatering og vedligeholdelse af systemerne. Blot en ting er vigtigere end at opsætte funktionel IT-sikkerhed i ens virksomhed – nemlig at holde sikkerheden opdateret med de løbende opdateringer til såvel mail som antivirus og antispyware.

Vi står ligeledes til rådighed med almindelig IT-support, hvis der opstår problemer og spørgsmål. Med klippekortet har din virksomhed mulighed for at ringe til os alle døgnets timer – IT-problemer skal løses med det samme og ikke den førstkommende mandag. Der er ikke råd til andet.

Vi har også mulighed for at hjælpe med den løbende IT-drift, herunder opsætning af virksomhedens IT og sikring af et stabilt miljø, hvori virksomheden kan pleje og udvide sin forretning.

Et klippekort er løsningen, der sikrer en billig, men professionel IT-konsulent, der er klar til at hjælpe døgnet rundt. Problemerne bliver løst med det samme og virksomheden er sikker.