IT Konsulenthjælp

Har du fuldstændigt styr på opsætning af netværk, installation af styresystemer og online backupløsninger i din virksomhed? Hvis ikke, så behøver du ikke fortvivle.

Hos Nielco IT kan du få specialiseret hjælp til alle IT-hovedpinerne i din virksomhed. Du kan endda få en IT-konsulent på besøg, hvis din virksomhed ligger i Hinnerup, Hadsten, Hammel i Favrskov kommune. Vi har også mulighed for at sende en IT-konsulent ud til dig i Aarhus, Randers og det øvrige Jylland og Fyn.

Computere spiller en vigtig rolle i mange virksomheder i dag. Men det er ikke let at få det hele til at spille. Har du for eksempel fuldstændig styr på, hvad der sker, hvis en strømafbrydelse tvinger din virksomhed i knæ? Eller hvis en af jeres computere bliver inficeret med virus, udsat for hackerangreb eller slet og ret bryder sammen? Det er vigtige ting at have styr på, hvis virksomhedens drift skal sikres, når teknikken svigter.

Udfyld formularen

* = Obligatorisk felt

Med Nielco IT på sidelinjen behøver du heldigvis ikke bekymre dig. Nielco IT tilbyder en række forskellige IT-ydelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at opsætte en backupløsning med hurtig genetablering, så intet går tabt, hvis uheldet er ude. Vi kan også bistå med rådgivning, når du skal købe nye IT-systemer.

Vores fysiske baser er i Hinnerup og Hadsten. Vi møder gerne op i din virksomhed, når du har brug for os, ligesom vi aldrig er længere væk end et telefonopkald eller en e-mail.

Book en it-konsulent nu

Hvis du gerne vil finde ud af, hvordan vores IT-konsulenter kan hjælpe jer, så udfyld vores kontaktformular her. Så tager vi en snak med udgangspunkt i lige netop jeres behov og omstændigheder. Du kan naturligvis også kontakte os på telefon 70 13 63 23.