Selvom outsourcing lyder meget udenlandsk og noget for ”store virksomheder”, så er det faktisk så jordnært som det kan blive. For Nielco IT er en dansk virksomhed, som giver virksomheder i alle størrelser mulighed for, at få deres helt egen eksterne IT-afdeling.

Outsourcing af IT er noget som mange virksomheder benytter sig af i dag, og hos Nielco IT varetager vi mange IT-opgaver – alt fra IT-support og IT-sikkerhed til IT-installationer. Det er i den grad muligt at du, uanset hvilken størrelse din virksomhed har, kan benytte dig af IT-outsourcing og få ekspert IT-service.

For der er mange fordele ved ikke selv at stå for IT-driften i virksomheden, blandt andet kan du bruge mere tid på at skabe vækst i din virksomhed, og stoppe med at bekymre dig om IT-systemerne. IT er nemlig et stort ansvar, og det tager lang tid at sætte sig ind i hvordan IT fungerer. Ved at outsource IT-afdelingen, kan du få IT-specialister til at stå for IT-driften.

IT-specialister ved hvad de laver, og de er hurtige til at finde løsningerne som kan rette op på eventuelle IT-nedbrud eller IT-problemer. Så i stedet for at bruge dage, ja endda uger, på eksempelvis at få et IT-netværk på benene, så kan du lade Nielco IT oprette det og stå for IT-driften af det. Det er simpelt, hurtigt og det sparer dig for tid og penge.

Outsourcing af IT for alle

Selvom outsourcing af IT er for alle, så er der stadig nogle minimumskrav der skal til, før du kan udnytte IT-outsourcing. Din virksomhed skal have IT-udstyr af en eller anden art, og det er jo klart, at der ikke er nogen grund til at benytte IT-outsourcing, hvis du ikke har IT i din virksomhed.

Dog hænger det sådan sammen i dag, at i næsten alle virksomheder i Danmark, så er der en eller anden form for IT. Det kan være en computer, det kan være et IT-netværk eller det kan være en server. Har du IT i virksomheden, så kan vi hjælpe med dig med det og give dig IT-service.

Lær mere om IT-outsourcing

Når de mest åbenlyse krav til IT-outsourcing er opfyldt, så er der mulighed for at alle kan få outsourcet IT-afdelingen til Nielco IT. Men desværre har mange fordomme om IT-outsourcing – nemlig at det lyder som noget meget dyrt.

Hos Nielco IT har vi altid konkurrencedygtige priser og en ekspertise, der gør at vi kan løse problemerne hurtigt. Derfor sparer din virksomhed både tid og penge, ved outsourcing af IT-afdelingen, samtidig med at de får IT-specialister til at stå for IT-driften. Vi er eksperter indenfor IT-service.

IT-outsourcing kan være et kompliceret emne, men det er faktisk meget simpelt. Har du nogle spørgsmål om outsourcing af IT, kan du allerede i dag ringe til os på 20 13 63 23, og få svar på dine spørgsmål.

Vi kan også kontaktes over e-mail, hvor du kan få et skriftlig tilbud på hvad det vil koste dig og din virksomhed, hvis du skal benytte dig af IT-outsourcing.