IT har altid været noget, som har været komplekst, svært og ikke mindst et tålmodighedsarbejde. IT, eller informationsteknologi, er dog stadig en af de væsentligste dele i en virksomhed – det skal bare virke, for ellers er der meget andet i virksomheden der bliver svært. Hos Nielco IT er det vores job, at det hele virker hensigtsmæssigt og efter dine behov.

Mange IT-problemer skyldes forkert valg af IT-struktur, software, hardware og endda en helt forkert indgangsvinkel til hvad IT skal bruges til. Når en virksomhed så udvikler sig med et IT-system, som ikke har et godt fundament, så begynder problemerne at opstå.

Til sidst kan man komme ud for, at der er så mange problemer i strukturen, hvor den eneste udvej er en total reetablering af IT-systemerne. Derfor kunne mange af de problemer der opstår med IT have været undgået, hvis man havde benyttet sig af IT-rådgivning. For IT-rådgivning er kompetent sparring for din virksomhed, hvis du benytter Nielco IT som din rådgivningspartner.

Vi kommer med gode råd og løsninger, der skaber resultater for din virksomhed. Der tages selvfølgelig højde for ønsker og behov, som sammen med vores ekspertise, kan bringe den allerbedste løsning IT-mæssigt.

IT-rådgivning – alt fra software til hardware

IT-rådgivning har rigtig mange forskellige grene under sig, så uanset om i skal finde ud af hvilke servere der skal til, for at køre netværket eller hvilket styresystem der egner sig bedst, så kan Nielco IT hjælpe til med rådgivningen.

En klog mand sagde engang følgende:

Den der rejser uden en guide, har brug for 200 år til en rejse der tager 2 dage.

Det samme er gældende, når man køber IT-udstyr, og skal udvikle sin struktur. For ved at benytte Nielco IT som IT-rådgiver, kan vi give dig de bedste løsninger, så du både sparer tid og penge. Det er ikke kun på kort sigt at virksomheden vil spare tid og penge, men på lang sigt vil de rigtige løsninger give øget produktivitet og effektivitet i virksomheden.

Få professionel IT-rådgivning i dag

Uanset om du skal starte på en rejse i dag eller du allerede er startet, så kan Nielco IT hjælpe dig med professionel IT-rådgivning. Vi kan hjælpe dig med at få valgt de rigtige løsninger, så i kommer godt fra start.

Derudover kan vi også hjælpe til med at udbygge og stabilisere jeres IT-struktur, så den er stabil og funktionsdygtig når det virkelig gælder. For det handler om dig og om virksomheden, så IT kan forblive et trofast værktøj til at skabe vækst og succes.

Ring til os på 70 13 63 23, og lad os snakke sammen om IT-rådgivning til din virksomhed. Vi kan også ringe dig op, udfyld blot formularen på vores hjemmeside, og du vil blive ringet op på et passende tidspunkt.

Vi har også en e-mail, hvor skriftlige korrespondancer kan være med til at bygge en bro imellem dig og Nielco IT, så IT-rådgivning bliver en selvfølge i din virksomhed.