Rådgivning er en vigtig ting – for uden rådgivning ville mange tage beslutninger, der senere hen ville skade dem. Virksomheder bruger mange penge på rådgivning, og det gør de fordi, at det simpelthen gavner dem – både målmæssigt, men også på bundlinjen.

Ved at tage de rigtige beslutninger, kan de undgå at brænde fingrene på en beslutning, der ville skade virksomheden. Dette er især vigtigt med hensyn til IT. For der er desværre mange virksomheder i Danmark, der vælger forkerte IT-løsninger, og senere hen brænder fingrene på det.

Kortsigtede løsninger er ikke stabile løsninger, derfor har Nielco IT altid et fremtidsperspektiv i tankerne, så langsigtede løsninger bliver implementeret – det giver din virksomhed fremtidssikre IT-løsninger.

Rådgivning når der skal investeres i IT-udstyr

Investering i IT-udstyr og skabelse af IT-struktur er nogle af de ting, som mange virksomheder kæmper med. For hvilket IT-udstyr er bedst? Hvordan skal man etablere strukturen, så den er mest effektiv og produktiv som muligt?

Der er mange spørgsmål omkring IT – hos Nielco IT lytter vi til dine ønsker og behov, så du kan få en løsning, der gavner din virksomhed på mange forskellige områder.

Hvornår er IT gammelt?

Et spørgsmål som bliver mere og mere aktuelt, da mange virksomheder har købt IT for mange år siden. Det kan være svært at vurdere hvornår IT er blevet gammelt – og nogle gange er det svært, at få etableret samme IT-struktur i dag, hvis man fjerner den gamle IT-struktur.

Find ud af om din virksomhed kører på forældede IT-systemer, og om det kan betale sig at skifte til en ny struktur, så din virksomhed bliver mere strømlinet og effektiv.

Skal din virksomhed have det nyeste af det nyeste?

Der kommer hele tiden nyt IT-udstyr, og skal din virksomhed altid købe det nyeste af det nyeste? Ikke nødvendigvis, for der er også meget IT-udstyr, som din virksomhed slet ikke har behov for. Det handler om at finde en balance, så kapaciteten udnyttes fuldt ud.

Benyt vores store erfaring indenfor valg af nyt IT-udstyr, og få rådgivning omkring IT, der hjælper din virksomhed med at tage de rigtige beslutninger.

Få professionel rådgivning om IT i dag

Uanset om du skal have udskiftet IT-udstyr eller du overvejer at implementere en ny IT-struktur, så kan du få rådgivning om IT allerede i dag. Nielco IT er parat til at yde en stor indsats, så din virksomhed kan tage betænksomme beslutninger indenfor IT-området.

Ring til os på 70 13 63 23 i dag eller send os en e-mail, så kan vi snakke om din virksomhed og de beslutninger der skal tages i dag, og dem du skal forholde dig til i fremtiden.

Ønsker du at blive ringet op af os, så kan du udfylde vores ”ring mig op” formular, så kontakter vi dig på et passende tidspunkt.