Professionel IT service sparer tid og penge

Professionel IT service sparer tid og penge

Man kan lige så godt vælge rigtigt den første gang. Det sparer tid, penge og bekymringer i den sidste ende. Den rigtige, professionelle IT service kan godt, trods en lidt højere timepris, vise sig at være den suverænt billigste løsning, når støvet har lagt sig.

Nielco IT leverer professionel IT service til virksomheder i Hinnerup og Hadsten i Favrskov. Vi er godt klar over, at der er mange om buddet, men vi mener nu alligevel, at vi har argumenter i orden – se 3 af slagsen for at vælge den rigtige, professionelle IT service første gang her:

Spar tid

Hvis der er én ting, en moderne virksomhed altid kunne bruge mere af, bortset fra penge, er det tid.

Tid til at udvikle nye produkter, til at forfine du nuværende, til at lave alt det, man normalt ikke kan finde plads til.Når IT’en i en virksomhed driller, er det noget, der for alvor kan tage lang tid. Det kan dog nemt undgås ved den rette IT service.

Nielco IT har både mulighed for at sende en IT service konsulent hen til jer for at løse problemet, men også via fjernsupport (via vores computer styrer vi jeres ditto) eller telefonsupport kan vi hurtigt og nemt løse problemerne.

Kan den rette, professionelle IT service løse problemet hurtigt, er der mere tid til de kernekompetencer, der rent faktisk tjener penge til jeres virksomhed.

Udfyld formularen

* = Obligatorisk felt

Spar penge

Når man har sagt A, må man også sige B.

Når jeres virksomhed i Hinnerup, Hadsten i Favrskov eller resten af Midtjylland sparer tid, er der naturligvis også bedre muligheder for at tjene penge til virksomheden.

Derfor kan det anses som værende almindelig sund, økonomisk fornuft at finde den perfekte leverandør af professionel IT service til at starte med. På langt sigt, hvis den rette konsulent kan løse problemerne hurtigere og bedre end andre, er der mulighed for at spare rigtigt mange penge.

Spar bekymringer

Forestil jer, at jeres virksomhed en dag oplever et computer eller servernedbrud med datatab som følge. Lige pludseligt er, for virksomheden, fuldstændig uundværlig information gemt væk i en nedbrændt harddisk. Det kan trække tænder ud på de fleste virksomhedsejere, hvis ikke en professionel IT service konsulent står klar!
Heldigvis er Nielco IT i stand til at løse selv så komplekse problemer med netop sådanne konsulenter. Vores professionelle IT service kan næsten altid foretage dataredning, således at de allerede mistede data genskabes, og opsætte fjernbackup via vores kraftige servere, så problemet kan undgås til en anden gang.

At få professionel IT service til en virksomhed i Hinnerup og Hadsten i Favrskov behøver ikke at koste særligt mange penge. Via Nielco IT’s klippekortsystem kan I købe timer af vores konsulenter til en lav enhedspris, hvorledes I kan få hurtig og kompetent hjælp, hver eneste gang der er problemer i sigte.

Et kendt ordsprog lyder ’Skomager, bliv ved din læst!’. Man skal gøre det, man er bedst til. Nielco IT er bedst til at levere overordnet professionel IT service, IT-support, IT-sikkerhedsløsninger og meget mere til virksomheder i Hinnerup og Hadsten i Favrskov, hvorfor det er det, vi gør – jeres virksomhed har med garanti en anden kernekompetence, og ved at benytte vores IT service kan I få mere tid til den!