IT-sikkerhed er et ord som oftest associeres med antivirus og firewall, men det dækker et langt større område, som er ligeså vigtigt som antivirus og firewall. Det er typisk ting som du ikke tænker over, men når du får dem nævnt, vil du nemt kunne se hvorfor det også er vigtigt.

Blandt andet kan sikkerhedsopdateringer nævnes, og det kan være sikkerhedsopdateringer for selve styresystemet, men også generelt for software. Der udsendes typisk mange opdateringer til både styresystemer og software, og disse opdateringer er med til at gøre de respektive systemer mere driftsikre.

Kører du med noget software, der sjældent opdateres, kan du sidde med en tikkende bombe. For der er en grund til at programmører finder fejl og sikkerhedshuller i deres programmer, for disse fejl, eller ”software bugs”, kan udløse et IT-nedbrud. IT-sikkerhed handler også om, at man sikrer software og styresystemer, så de ikke konflikter med hinanden og skaber unødig ballade på IT-fronten.

En anden ting som IT-sikkerhed også handler om, er reetablering. Hos Nielco IT arbejder vi på at sikre dig og din virksomhed en hurtig reetablering, hvis der skulle komme et IT-nedbrud.

En sikkerhedspolitik der virker

IT-sikkerhed handler også om sikkerhedspolitikker. Det kan godt være at ordet sikkerhedspolitik lyder meget strengt og begrænsende, så kan det være en nødvendig procedure for at sikre IT-driften.

Nielco IT kan i samarbejde med dig og din virksomhed udarbejde en sikkerhedspolitik, så dine ønsker og behov kommer med indover, men hvor der samtidig også tages forbehold for sikkerhedsrisikoerne.

For en sikkerhedspolitik skal ikke bare være en seddel, der hænger på væggen, men en aktiv del af virksomheden, som kan betyde langt mere stabilitet i IT-driften, og i sidste ende være med til at påvirke din virksomheds produktivitet og effektivitet på en positiv måde.

Få mere at vide om IT-sikkerhed i din virksomhed

Det er svært at fjerne den faste association mellem IT-sikkerhed, antivirus og firewall, men nu ved du i hvert fald at IT-sikkerhed dækker over mange ting. Sikring af sikkerhedsopdateringer er ligeså vigtigt, som at have en firewall der beskytter mod hackere og angreb fra internettet.

Men der er selvfølgelig stadig rigtig meget, som også går ind under IT-sikkerhed. Hvis du gerne vil lære mere om, hvordan du kan beskytte din virksomhed bedst muligt, så kan du kontakte os i dag på telefonnummeret 70 13 63 23, og få svar på dine spørgsmål.

Har du noget mere specifikt på skrift, så kan du sende os en e-mail, og vi vil kigge på det hurtigst muligt. Du er også mere end velkommen til at benytte vores kontaktformular, så ringer vi dig op på et passende tidspunkt.