Solid og forebyggende IT-sikkerhed til virksomheder

IT-sikkerhed er et af de punkter, det kan gøre rigtigt ondt at glemme, men som med den rette pleje kan give ro i sindet til såvel små som mellemstore virksomheder. Derfor har Nielco IT med stor succes specialiseret sig i IT-sikkerhed til netop SMV’er (Små og Mellemstore Virksomheder) i såvel Aarhus som nærområderne Hinnerup, Hadsten i Favrskov.

I dag foregår så godt som alt på nettet, online, hvilket medfører mulighed for effektivisering af enhver virksomheds processer. At ens dokumenter, aftaler, kunderegistre og produkter i det hele taget kan findes og benyttes på nettet, hvor end man er i landet, skaber store muligheder for dig som virksomhed, men desværre også for mere lyssky elementer uden den rigtige IT-sikkerhed.

IT-sikkerhed forhindrer spildtid

Har du en virksomhed i Aarhus, Hinnerup, Hadsten eller Favrskov hjælper vi hos Nielco IT dig gerne videre med både solid og sikker IT-sikkerhed til priser, der rent faktisk er til at betale, og vi går mere i dybden end som sådan med vores arbejde. IT-sikkerhed består nemlig ikke længere blot af et antivirusprogram og sund fornuft, men elementer som fjernbackup, mailscanning, firewalls, serversikring og en gennemgang af hele den grundlæggende struktur for jeres virksomheds IT-grundlag er blot nogle af de ting, vi hos Nielco IT foretager sikring af med vores IT-sikkerhed.

Tab af data, servernedbrud, hjemmesideproblemer eller vira i en virksomheds mailindbakker er alle potentielle veje til tab af tid og penge. Fælles for problemerne er, at de tager tid at løse, og at de uden den rette viden kan være svære at ‘løse’ uden at forværre situationen. Hos Nielco IT har vi med mange års erfaring indenfor IT-sikkerhed til virksomheder i Aarhus og omegn, med base i Hinnerup og med gode forbindelser til såvel Hadsten som Favrskov, efterhånden været ude for lidt af hvert indenfor IT-problemer – og af samme grund er vi også i stand til at løse – og især forhindre – dem med vores IT-sikkerhed.

Forsikring mod unødvendige nedbrud

Den solide og pålidelige IT-sikkerhed fra Nielco IT er at anse som en forsikring mod unødvendige nedbrud og datatab for din virksomhed. Som det oftest er med forsikringer, er de rigtigt gode at have, hvis uheldet er ude og jeres data bliver stjålet, hvis den livsvigtige hjemmeside med webshoppen er gået ned, eller hvis backuppen lige pludseligt er gået i sort.

Vi gør hos Nielco IT en stor ære ud af at levere IT-sikkerhed for kunder i lokalområdet, der naturligvis udgør hjembyerne Hinnerup og Hadsten i Favrskov og tilmed smilets by, Aarhus. At have et godt netværk i byen samtidigt med, at vi er i stand til at rykke ud med meget kort varsel og ditto transporttid til problemer af enhver art, hører i vores optik med ind under god og solid IT-sikkerhed. Vi hjælper jer gerne med at løse problemer med fjernsupport, men er de uløselige ad denne vej, kommer vi lige så gerne kørende og ordner problemerne på jeres adresse. Det er ordentlig IT-sikkerhed, som I kan bruge til noget!

IT-sikkerhed på godt jysk

Vi er hos Nielco IT ikke bange for at kalde en spade for en spade, når vi hjælper jer med IT-sikkerhed i Aarhus, Randers eller Skanderborg, ved besøg hos jer eller fjernbetjent fra vores kontorer i Hadsten og  Hinnerup i Favrskov. IT-sikkerhed i øjenhøjde, hvor vi ikke alene hjælper, men også gerne ruster jer til fremtiden, er en spidskompetence udviklet gennem mange år. Hvis vi på en og samme gang kan optimere jeres IT-sikkerhed til uanede højder samtidigt med, at vi kan blive en del af jeres netværk, er vores mission for alvor lykkes.

Tag kontakt til Nielco IT allerede i dag på tlf. 70 13 63 23, hvis du og din virksomhed har brug for IT-sikkerhed og IT-sikkerhedsrådgivning, der er til at forstå og i et prislag, hvor alle kan være med.

Hvis du ønsker det, ringer vi dig også gerne op.

Bedøm denne side:
[starrater tpl=10]