IT-specialisten i Favrskov og Favrskov kommune hedder Nielco IT. Nielco IT er baseret i Favrskov kommune, og missionen for os er, at du kan få mere tid til at drive din virksomhed – helt uden at tænke på IT.

Jo mere du tænker og bekymrer dig om IT, des mindre tid bliver der til at tænke over de ting, der skal til for at få din virksomhed til at skabe profitabel vækst. IT er jo et redskab til at understøtte virksomheden, så den nemmere, hurtigere og bedre kan skabe rammerne for succes.

Det lyder som en nobel sag, som vi hos Nielco IT arbejder på, og det er det i bund og grund også. Outsourcing af IT til os, giver mindre hovedpine for dig – og du kan nyde at drive din virksomhed, og nå de mål som du har sat dig.

Din tid er begrænset – og tid er lig penge

Vi mennesker kan ikke arbejde uden pauser eller søvn, så vores tid er begrænset. Der skal selvfølgelig også være tid til det sociale og hobbyer, så vores tid er indskrænket. Hvis du så skal bruge den dyrebare tid du har tilbage, på IT-bekymringer, så er der ikke meget tid tilbage til at drive virksomheden.

Tiden kommer aldrig tilbage igen

Når tiden først er gået, så kommer den aldrig tilbage igen. Der er ingen måder at få tiden tilbage på, så det handler om at udnytte den tid du har. Ved at benytte IT-specialisten i Favrskov, kan du få mere tid til at drive din virksomhed – det er et logisk og smart valg.

Spar penge mens du kan

For hver dag der går med IT-bekymringer og IT-problemer, så taber du penge. For når der er mindre tid til at drive virksomheden, og vi ved at tid er lig penge, så vil du på længere sigt gå glip af en omsætning, som du kunne have haft. Få derfor Nielco IT til at varetage jeres IT-drift, og få mere tid til at skabe en profitabel vækst i din virksomhed.

Kontakt IT-specialisten i Favrskov

Hvis du gerne vil have mere tid til at drive din virksomhed, og samtidig slippe for IT-bekymringer, så kan du kontakte Nielco IT allerede i dag. Vil du kontaktes af os, så udfyld vores ”ring mig op” formular på vores hjemmeside, så ringer vi dig op og tager snakken om IT-service til din virksomhed.

Du kan også ringe os op allerede nu på telefonnummeret 20 13 63 23 eller sende os en e-mail, så kan vi tage de første skridt til en løsning, der gavner dig og din virksomhed bedst muligt.