Vi kender det alle sammen, et program der har virket upåklageligt i hele dens levetid, begynder at komme med fejlmeddelelser og brokker sig konstant. Hvad er der sket? Hvorfor kan programmet ikke bare køre som før? Er det virus?

Spørgsmål er der mange af, og især indenfor IT kan det være svært at stoppe med at komme med spørgsmål – for hvorfor virker det ikke bare? Som så meget andet, er der en årsag bag al ting – også når det gælder IT.

Lad os sige at du så får klaret problemerne med programmet og det virker igen, men efter noget tid går det galt endnu engang. Så skal der komme en IT-supporter på besøg, og han skal tjekke problemet igen, og rette fejlen.

Det kan næsten lyde som skruen uden ende, hvis du får et IT-problem, men så slemt er det faktisk ikke. Nielco IT yder en IT-support i verdensklasse, vi svarer på spørgsmål, finder fejlen, retter den og er villige til, at fortælle hvad der har forårsaget fejlen.

Når du får svaret på dine spørgsmål, kan du også bedre være med til at forstå hvordan IT fungerer. Dermed bliver du hurtigere til at spotte symptomer på opkommende IT-problemer, og kan ringe til os, så du inden et seriøst IT-nedbrud kan få løst problemerne.

Hos Nielco IT i Hadsten og Hinnerup i Favrskov fungerer IT-support nemt og hurtigt.

Næsten som at være der selv

Vi benytter os blandt andet af fjernsupport, når vi skal supportere og hjælpe med IT-udfordringer. Fjernsupport betyder, at vi kan hjælpe dig og din virksomhed, uden at vi behøver at komme på besøg. Ringer du til os på 20 13 63 23, så kan vi tage ”kontrollen” over din computer, og klare problemet – det går hurtigt, det er nemt og det er sikkert.

Det sparer også dig for tid, så du kan fortsætte arbejdet med at skabe vækst i virksomheden – og blive ved med at bruge IT som et værktøj, der hjælper med at nå dine mål.

Ved brug af fjernsupport, kan du få IT-support på en meget nem måde, samtidig med at effekten er i top, for langt de fleste IT-problemer kan klares igennem fjernsupport.

Få IT-support hurtigt og nemt

Fjernsupport er den lette måde til at få IT-hjælp på, og hos Nielco IT er vi flittige til at benytte os af fjernsupport. Det hjælper både dig, da du skal bruge mindre tid på IT-problemerne, men det hjælper også din virksomhed som en helhed. For jo hurtigere IT kommer på benene igen, des hurtigere kan du komme videre med arbejdet.

Få IT-support på den smarte måde allerede i dag – ring på 20 13 63 23, og lad os få etableret en kontakt, så når du skal bruge IT-support, så kan du få det fra Nielco IT.

Nielco IT er hurtigere til at yde IT-support, og det foregår på en effektiv måde – udfyld eventuelt vores formular på hjemmesiden, og lad os ringe dig op.