Nielco IT har mulighed for at tilbyde IT-support over internettet – det betyder, at vi klarer problemet med det samme det opstår online.

Formålet med IT-support er at få løst virksomhedens udfordringer med IT, så forretningen kan plejes. Hos Nielco IT er vi interesserede i at løse problemet øjeblikkeligt; ikke at give her løsningen og så lade jer klare ærterne selv. Vi definerer problemet og løser det i samme omgang.

Så er din virksomhed hurtigt videre med det, I faktisk tjener penge på.

Vi klarer problemet online

En stor del af den IT-support, vi i dag tilbyder virksomheder i og omkring Aarhus, Hinnerup, Favrskov og resten af Jylland samt Aarhus, foregår over internettet.

Her benytter vi os fortrinsvis af programmet TeamViewer. Når dette er installeret på såvel vores computer som jeres, tillader det os med et brugernummer og en adgangskode at “logge ind” på jeres computer og fjernstyre den fra vores.

På den måde kan vi her og nu løse alle IT-relaterede problemer, I måtte have. Vi har mulighed for at styre musen og løse problemet med det samme.

At bruge TeamViewer og at løse problemet over internettet med det samme er nemmere end at guide en løsning over telefonen – problemet er hurtigere løst og I bliver ikke faktureret for mere end den højest nødvendige tid at bruge på løsningen.

Hvis I benytter jer af muligheden for at købe et klippekort til Nielco IT har I allerede forvejen fået rabat på vores ydelser – prisen for IT-support med TeamViewer her er meget attraktiv.

Forståelig IT-support – der forhindrer gentagelser

Hos Nielco IT leverer vi ikke blot løsningen, når serveren går ned, netværket bryder sammen, e-mailen stopper med at udsende og Word-pakken ikke vil starte op.

Vi fortæller jer også, hvordan problemet opstod til at starte med, og hvordan I forhindrer det i at opstå igen – hvis ikke vi allerede med vores fjern-IT-support allerede har forhindret problemet selv.

God IT-support løser ikke blot problemerne – det forhindrer også problemerne i at opstå en anden gang. Det er sådan IT-support, vi leverer til virksomheder i Jylland og på Fyn. På den måde mindskes behovet for IT-support over tid.

Også mulighed for mail, telefon og møde

Vi har også mulighed for at levere IT-support på andre platforme end blot over internettet med TeamViewer.

Vores vagttelefon er åben for kunder med klippekort døgnet rundt. Vi svarer også på mails hver eneste dag. Og hvis et større stykke arbejde skal ligges, eller et problem er fysisk betonet, har vi også mulighed for at køre ud til jeres virksomhed og løse problemet her.

Vi står til rådighed på den måde, der bedst løser problemerne.

Ofte er det dog netop ved hjælp af internettet – fjernsupport løser problemet hurtigt, effektivt og koster ikke os særlig megen tid; og derved ikke jer særligt mange penge.

Køber du et klippekort har du mulighed for at få IT-support med mellem 15 % og 30 % i rabat alt efter hvor mange klip, du vælger at købe til din virksomhed.