IT har siden begyndelsen altid været noget af et nørd- og ekspertområde. Selvom IT i dag er tilgængelig for rigtig mange mennesker på jorden, så er det de færreste, der ved hvordan man håndterer IT-nedbrud eller fejl på IT-udstyr.

Det er derfor en præstation i sig selv, hvis du kan forklare hvad der eksempelvis er sket med din computer, når du forklarer dig overfor en IT-specialist. For IT gemmer på mange udtryk og teknisk baggrundsviden, som kan være svært at formulere for en, der udelukkende er en IT-bruger.

Forklaringen er svær, når det sker på dansk, men tænk når IT-specialisten kun snakker engelsk, tysk eller end af de skandinaviske sprog – norsk eller svensk. Når det er så svært at forklare sig på dansk, så vil det næsten være en umulig opgave på et andet sprog.

Derfor tilbyder Nielco IT support på dansk, da vi godt ved, hvor svært det kan være at forklare hvorfor computeren er gået ned eller hvorfor virksomhedens vigtigste program ikke kan åbne.

IT-hjælp alle kan forstå

Da IT kan være utrolig teknisk og dybt med hensyn til uforståelig nørdsnak, så gør Nielco IT rigtig meget ud af kommunikation. Når vi snakker med dig, så lytter vi grundigt efter hvad du har at fortælle, og vi nævner kun ting for at finde en løsning – ikke for at forvirre dig endnu mere med IT-snak.

På basis af vores kommunikation mellem vore kunder og os, som i øvrigt kun foregår på dansk, kan vi sammen finde en løsning, der får dig til at se mere positivt på IT-systemet i din virksomhed. Vi skal nemlig altid huske på, at IT-systemer er værktøjer, der skal gavne virksomheden.

Vores IT-support metoder er lige så enkle at forstå, som vores kommunikation – enten kommer vi fysisk over til din virksomhed, og hjælper med at klare problemet eller også klarer vi det over fjernsupport. Fjernsupport er et fantastisk værktøj, der giver os adgang til eksempelvis din computer, så vi kan kontrollere den fra vores kontor.

Fjernsupport kan kun lykkes med din accept, og derefter kan vi få adgang til din computer og få IT-driften på skinnerne igen.

Få IT-support i øjenhøjde

Nielco IT har stor erfaring med at se brugerne direkte i øjnene, også når det handler om IT og løsning af IT-udfordringer der kan opstå. Derfor lader vi aldrig vores kunder føle sig forbigået, for når vi løser tingene sammen, så skabes de bedste løsninger.

Er du klar på at få IT-support på letforståelig dansk, når tingene bryder sammen – kan du ringe til os på 70 13 63 23. Ring til os i dag og test vores kommunikationsevner, så du kan se hvor let det er at kommunikere med os – også når snakken falder på tekniske områder såsom IT.

Du kan også sende os en e-mail eller udfylde vores formular, så ringer vi dig op – så enkelt er det at få IT-support i øjenhøjde og på letforståelig dansk.