IT-sikkerhed er it-tryghed for virksomheder.

Hvad gør I, hvis computerne pludselig driller, eller netværket bliver lagt ned af virus?
Det behøver I heldigvis ikke bekymre jer om, når I lader Nielco IT stå for IT-sikkerheden i jeres virksomhed. Nielco IT tilbyder IT-sikkerhedsløsninger til virksomheder i blandt andet Hinnerup og Hadsten i Favrskov kommune samt Aarhus og det øvrige Jylland og Fyn.

Sikkerheden er et vigtigt element i den daglige drift. Tænk blot på, hvor mange forretningskritiske oplysninger I har liggende på jeres computere og i jeres netværk. For slet ikke at tale om alle de programmer, som er nødt til at fungere hver dag, hvis virksomheden skal køre optimalt. Set med de briller, så er der slet ingen tvivl om, IT-sikkerheden bør prioriteres i enhver virksomhed.

Vi skaber it-tryghed

Hos Nielco IT er vi specialister i IT-sikkerhed og har hjulpet en lang række små- og mellemstore virksomheder med at sørge for, at de aldrig behøver frygte hverken hackerangreb eller it-nedbrud. Vi sørger for alle de praktiske foranstaltninger, som sørger for, at IT-sikkerheden i jeres virksomhed er i top.

Vi kan blandt andet hjælpe med antivirussoftware og rådgivning om IT-sikkerhed, ligesom vi kan yde solid og grundig hjælp, som sikrer jer mod it-driftsstop.

Få et tilbud på IT-sikkerhed

Vil din virksomhed også undgå problemer med driften? Så sæt fokus på it-sikkerheden nu. Udfyld vores kontaktformular her, eller kontakt os på telefon 70 13 63 23. Så giver vi et uforpligtende tilbud på en IT-sikkerhedsløsning med udgangspunkt i jeres behov.

Bedøm denne side:
[starrater tpl=10]