Når du hører IT-sikkerhed, så kommer der nok en masse tanker op i hjernen – eksempelvis virus, spyware, hackere og adgangskoder. Det er helt normalt at du tænker på disse ting, når du hører ordet IT-sikkerhed.

Dog skal det siges, at IT-sikkerhed er meget mere end virus, spyware, hackere og tabte adgangskoder, for IT-sikkerhed dækker over et utroligt stort emne. Alt vedrørende IT kan være uforudsigeligt, og derfor kan det optimeres og sikres – så der eventuelt opstår færre IT-nedbrud.

Grunden til at folk normalt kommer til at sætte lighedstegn mellem IT-sikkerhed og computervirus, er simpelthen fordi, at de ikke er eksperter indenfor emnet IT-sikkerhed og generelt bare IT.

Netop derfor findes der eksperter indenfor IT-sikkerhed, der kan hjælpe dig med dine IT-problemer – Nielco IT er eksperterne.

Udnyt dit potentiale

Uanset hvilken branche du er i, så ved du sikkert nogle ”forretningshemmeligheder” og tricks, som udefrakommende ikke vil have en chance for at forstå. Eksempelvis hvis man er en maler, har man sikkert hørt følgende:

”Det kan da ikke være svært at male, det kan alle da gøre”.

Men som en maler, så ved man det ikke bare handler om at male – der er en masse forarbejde, og mange små finesser, der skal laves, før man eksempelvis kan male et værelse. En maler er også hurtigere og bedre til at male et værelse, end dem som ikke er i malerbranchen. Derfor er Nielco IT ikke det primære valg, når du skal bruge en maler – for vi udnytter vores potentiale indenfor IT.

Det førnævnte eksempel er selvfølgelig gældende for alle brancher, og det er derfor at vi hos Nielco IT mener, at du skal udnytte dit potentiale indenfor din branche – for det gør vi nemlig.

Overlader du IT-sikkerheden til os, så har vi fuldstændig styr på hvad vi foretager os. Vi kender til sikkerhedsrisikoerne indenfor IT, og vi er hurtige til at finde fejlen, rette den og forebygge den bedst muligt.

Få en sikkerhedsekspert

Det har aldrig været nemmere at få en sikkerhedsekspert indenfor IT-området, og du kan allerede i dag få snakket med en IT-sikkerhedsekspert, som kan opklare nogle emner, der måske har drillet dig i nogle perioder.

For vi skal aldrig glemme, at IT er et fantastisk værktøj, der skal supportere en virksomhed, så den kan skabe profitabel og regelmæssig vækst. Virker IT ikke, så ved vi alle sammen at vi ikke kan undvære IT i særlig lang tid – uanset om det er vores computer, vores software eller noget helt tredje.

Ring på 20 13 63 23 i dag eller send Nielco IT en e-mail, og få taget snakken om din virksomheds IT-sikkerhed.