Vi ved alle, at der er nogle ting, vi er rigtig gode til. Og de ting vi er gode til, dem har vi også genveje til. Det er som om, at den person har en GPS, som fortæller den hurtigste vej til målet. Du ved præcis hvordan dit arbejde skal udføres, dine erfaringer træder i kraft og du klarer arbejdet på bedste vis.

Derfor er vores tankegang, at man skal lade eksperter om deres ekspertise. Vi er eksperter indenfor IT, og derfor anbefaler vi altid at man skal lade fagfolk om IT. Det er der visse fordele ved, både direkte fordele, men også indirekte fordele.

Ved at bruge Nielco IT, sparer i tid og penge på eventuelle problemer i fremtiden. Vi udfører vores arbejde til punkt og prikke, så du får IT-installationer der er fremtidssikre, og som ikke medfører IT-nedbrud fra dag til anden. For vi understreger vigtigheden af IT i virksomheder, da det nu om dage er den næstmest vigtigste aktiv, efter medarbejderne. Det skal virke sikkert og det skal være stabilt.

Du kan med hjælp fra Nielco IT altid stole på, at vores løsninger er de mest optimale for din virksomhed, blandt andet fordi vi lytter aktivt efter din virksomheds behov og ønsker.

IT-specialistens fokusområder

Med hensyn til installation af IT, så er der rigtig mange forskellige områder. De væsentligste områder findes herunder, og det er netop disse områder der typisk ses i virksomheders IT-fundament.

Computere

Skal du bruge hjælp til installation af styresystemer, software eller andre værktøjer på computeren, kan vi hjælpe til med det. Det kan også være at du vil have computerne i virksomheden til at spille sammen med specifikke enheder – hvis det er to vidt forskellige systemer, så kræver det i den grad eksperthjælp, så det ikke skaber problemer i fremtiden.

Hos Nielco IT hjælper vi med alt vedrørende installation af computere, så det hele bare virker.

Servere

Der er mange variabler og faktorer der skal gå op, før en server er effektiv, sikker og stabil. En server skal man stole på, for her opbevares rigtig meget data, og mister man det, så står virksomheden på bar bund.

Du får derfor eksperthjælp til installation af servere fra Nielco IT, så den bliver miljørigtig, solid og fremtidssikker.

Netværk

Netværket skal altid kunne spille i en virksomhed, så du kan få adgang til intranettet eller andre netværk rundt omkring i virksomheden. IT-installation fra en IT-specialist sørger for alt virker upåklageligt, så netværket holdes funktionsdygtigt på en stabil måde.

Udnyt erfaringerne hos Nielco IT, og få et netværk der bare kører derudaf.

Få hjælp til IT-installationer i dag

Der er blevet nævnt mange fordele ved at bruge fagfolk, for det i sidste ende sparer du tid og penge ved at bruge Nielco IT. IT-installationer kan være noget af det, som driller mest, men med vores erfaringer og vores ekspertise, kan vi gå igennem processen sammen – på en smertefri og betænksom måde.

Ring til os på 70 13 63 23 og få mere at vide omkring IT-installationer i din virksomhed. Du kan også kontakte os over e-mail, og vi er altid klar på at svare tilbage med stor præcision.