Der har sikkert været rigtig mange stunder, hvor du har givet op omkring dit IT-udstyr i din virksomhed. For nogle gange vil IT bare ikke det samme som du vil, eller dine ansatte vil, og det kan skabe store frustrationer i en virksomhed. IT er nemlig til for din virksomheds skyld, da IT skal hjælpe din virksomhed op på højere niveauer. Hvis det ikke vil samarbejde med dig, så tærer det på din energi men også din tid – for den tid du kunne have brugt på at lave noget produktivt, bruger du nu på at finde ud af hvorfor din computer, printer eller server ikke virker.

Vi har løsningen til dig, for vi synes at du skal bruge din tid fornuftigt og kæmpe med de ting, der er vigtigst for din virksomhed – såsom at skaffe nye kunder, effektivisere arbejdsprocesser og producere produkter.

Slip for besværet – Nielco IT er til stede

Nielco IT er IT-specialisten der kan hjælpe dig med at få styr på dine IT-udfordringer. Du kan derfor slippe for besværet, og fokusere på de mange hundrede andre ting, der skal fokuseres på. Vi fokuserer så på de ting, som har med IT at gøre.

IT er som du nok også selv ved, rigtig mange forskellige ting. Det kan være en computer, server, printer, skærm eller mange andre ting. Derfor er det vigtigt, at din personlige IT-specialist har erfaring indenfor de mange grene, der sidder på IT-træet – og det kan vi garantere dig for, at vi har.

I mere end 15 år har vi arbejdet med IT, og derfor har vi været igennem mange af de ”paradigme”-skifter indenfor IT. Vi har oplevet hvordan computerne, internettet, printere og servere har ændret sig med tiden, og det styrker os, så vi kan levere endnu bedre løsninger for dig. Dine fordele er derfor meget store, hvis du vælger Nielco IT som IT-specialist, når IT-udfordringerne skal løses.

Her er der et udpluk af de fordele du kan få, hvis du lader Nielco IT styre driften af IT-udstyr i din virksomhed:

  • Du får mere tid til at lave det, som du synes er sjovt – og det som skaber vækst i din virksomhed
  • Du skal ikke længere bekymre dig om IT i din virksomhed virker – det er nemlig os der påtager det ansvar
  • Du ved hvor du kan få hjælp, hvis du har spørgsmål omkring IT – vi er nemlig kun et opkald væk
  • Du kan nu være sikker på, at IT i sandheden er et støtteværktøj og ikke en forhindring i din virksomhed

Der er mange flere fordele ved at lade Nielco IT styre IT-driften i din virksomhed – du skal bare kontakte os, så gennemgår vi gerne fordelene sammen.

Ring til din personlige IT-specialist i dag

Hvor mange flere IT-nedbrud og IT-udfordringer vil du igennem, inden du kontakter Nielco IT? Svaret på dette spørgsmål er subjektivt, men hvis du også er træt af, at IT-udfordringerne står i vejen for din virksomheds succes, så kan du ringe til os nu på telefonnummeret 70 13 63 23, og vi kan sammen snakke om hvad dine ønsker er for IT-strukturen i din virksomhed.

Du kan også sende os en specifik e-mail, eller udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside – så ringer din personlige IT-specialist dig op.