Favrskov kommune er opbygget af byerne Hadsten, Hammel, Hinnerup, Hvorslev og selvfølgelig Favrskov – kommunen dækker et areal på ca. 539,36 kvadratkilometer. Men hvad har dette med lokal IT-support i Favrskov at gøre?

Jo for ser du, Nielco IT yder nemlig IT-support i hver eneste kvadratkilometer i Favrskov kommune. Det vil sige, at uanset om du bor i Hadsten, Hinnerup eller Hammel osv., så kan du få lokal IT-support af Nielco IT.

At Nielco IT er lokale betyder, at Nielco IT hurtigt kan komme ud og hjælpe til med IT-driften. Uanset om det er softwareproblemer eller netværksproblemer, som du og din virksomhed døjer med, så kan Nielco IT klare ærterne nemt og smertefrit. 

Hvad er IT-support?

For at forstå hvad IT-support er, så skal man dele ordet op. Support er selvsagt, og betyder støtte og hjælp, men hvad betyder IT? IT er en forkortelse for informationsteknologi, og dækker over et langt større begreb.

Informationsteknologi omfatter blandt andet computere, der bruges til lagring og behandling af data. Kort sagt, er IT blandt andet et område der har med computere at gøre. Og når computere og systemer driller, så skal man have hjælp – deraf navnet IT-support.

Er du ked af at din computer og virksomhedens systemer nogle dage ikke er sjove at lege med, og ønsker du lokal IT-hjælp, så er Nielco IT klar på at hjælpe til i Favrskov kommune – både i Hadsten, Hammel, Hinnerup og Hvorslev.

Selvom Nielco IT er tæt knyttet til lokalområderne, så er det ikke ensbetydende med at de kun er i disse områder – de tør godt krydse grænsen forbi Favrskov kommune, og hjælpe til i andre områder. Samtidig gør fjernsupport det muligt for Nielco IT, at afhjælpe IT-problemer hvor som helst og når som helst.

Lokal IT-support i Favrskov

Bryder systemet sammen nogle gange, eller er computerne alt for sløve i nogle timer på dagen, så er IT-konsulenter og IT-support vejen frem. IT skal være et værktøj til at klare tingene nemmere, bedre og hurtigere – derfor skal IT ikke hænge som en klods om foden.

Er IT en klods om foden på dig og din virksomhed, så lad Nielco IT klare opgaverne med lokal IT-support i Favrskov kommune – Hadsten, Hammel, Hinnerup og Hvorslev.

Kontakt Nielco IT i dag, og lad IT-systemerne kører på dets maksimale potentiale. Der er ingen grund til at acceptere langsomme computere og regelmæssige nedbrud – din virksomheds arbejde er langt vigtigere, og Nielco IT hjælper med at holde det som det absolut vigtigste fokus.