NielcoShop.dk er lukket

Fra maj 2018 er NielcoShop.dk lukket permanent. Det betyder, at det ikke længere er muligt at købe sikkerhedsprodukter fra ESET via NielcoShop.

Har du et aktivt produkt købt via NielcoShop?

Har du et aktivt sikkerhedsprodukt, har du fortsat mulighed for at forny din produktlicens. Fornyelser sker ved at udfylde formularen herunder. Husk at vælge hvilket produkt, du ønsker at forny. Vi kontakter dig inden for 48 timer på hverdage.

Det med småt

Efter henvendelse fremsender vi en faktura for købet. Sørg derfor for, at din mailadresse er korrekt. Det er også via e-mail, at du modtager den nye licenskode.

Dit telefonnummer bruger vi, hvis der opstår problemer med din bestilling, fx forkert indtastet mailadresse eller lignende.

Bemærk: Det er kun muligt for nuværende kunder at forny et produkt. Dine oplysninger bliver derfor sammenlignet med de indsamlede kundeoplysninger i forbindelse med første køb. Alle købsdata gemmes i 5 år jf. Bogføringsloven.

Forny dit ESET-produkt her

* skal udfyldes


Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen - så tager vi en hurtig og uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomheds IT.

Seneste på bloggen

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Nye EU-krav på vej. Har du styr på IT-sikkerheden?

Har din virksomhed styr på behandlingen af den data, som I indsamler om kunderne? Ellers er det på høje tide at få det. Den 25. maj 2018 træder EU's nye forordning om behandling og opbevaring af persondata – den såkaldte GDPR (General Data Protection Regulation) i...

Faste procedurer værner mod direktørsvindel

Faste procedurer værner mod direktørsvindel

Der har været et opsving i antallet af forsøg på direktørsvindel – det der også kaldes CEO-fraud, da udtrykket oprindeligt er engelsk. Senest er det kommet frem, at Statens Museum for Kunst er blevet snydt for knap en million kroner, men dette er langt fra et enestående tilfælde.