Vi tager det for givet at vi har sådan noget så effektivt såsom mail og kalender. Vi tænker ikke så meget over hvad der sker efter, at vi har trykket på ”Send”-knappen, og vores e-mail flyver af sted, men det burde vi egentlig. For virksomheder bruger e-mails og kalendere flittigt, og især e-mails er en kommunikationsmetode, som er meget udbredt.

Når du trykker på ”Send”-knapper og din e-mail flyver af sted, så er det fordi nogle servere snakker sammen. Den tekniske del skal du som virksomhedsejer ikke bekymre dig om, men alligevel skal du have at vide, at der er mange penge at spare, hvis de servere der håndterer din e-mail og kalender rykkes over til Office 365.

Med Office 365, som ikke skal forveksles med Office-pakken, kan du og din virksomhed have en skalerbar løsning, hvor både mail og kalender indgår. Men lad os da lige dykke ned i de forskellige løsninger, når din virksomhed skal have en mailløsning.

Exchange, Hosted Exchange og Office 365?

Der er så mange begreber og udtryk indenfor IT, at man hurtigt kan blive rundtosset af alle tingene – det behøver du dog ikke at være hos Nielco IT. For lad os få styr på begreberne her:

  • Microsoft Exchange er et mailprogram, der kan installeres på en Windows server. Mange virksomheder bruger Outlook som e-mailklient, og når kalendere skal deles og medarbejdere skal samarbejde, så skal Microsoft Exchange over på en server. Drives serveren af din virksomhed, så kan der spares mange penge med Office 365.
  • Hosted Exchange kan blandt andet være, når en tredjepart går ind og hoster en Exchange server. Derved er IT-driften ikke hos dig og din virksomhed, men hos andre – og det sparer dig for en masse hovedpine.
  • Office 365 er det nyeste skud på stammen, og er blandt andet en mailløsning og kalenderløsning til virksomheder. Her er det Microsoft, der står for driften, og der betales penge på brugerbasis. Det er nemt, enkelt og sikkert at bruge Office 365, da det er en skalerbar løsning til mail og kalender. Så når virksomheden vokser, så ved du helt præcist hvad der skal betales hver måned til Microsoft, da priserne er kendt på forhånd.

Stadig ikke sikker? Kontakt os i dag!

Er du stadig forvirret over hvilken mailløsning du skal vælge til din virksomhed? Tvivl ikke, hos Nielco IT hjælper vi dig med at vælge den rigtige løsning – både når det kommer til sikkerhed, økonomi og effektivitet. Vi anbefaler dig nemlig at skifte over til Office 365, da den altid kan bruges – uanset om du starter som en lille virksomhed eller en stor koncern.

Ring til os allerede i dag på telefonnummeret 70 13 63 23, og lad os snakke om Office 365 og hvordan det bedst kan implementeres i din virksomheds miljø.