I virksomheder er e-mail den absolut populæreste kommunikationsplatform, og det vil det nok stadig være mange år ud i fremtiden. Derfor er en effektiv investering i mailløsninger den rigtige vej fremad for virksomheder. I dette tilfælde anbefaler vi en Hosted Exchange løsning, hvor dette kommer sammen med Office 365 fra Microsoft.

Men hvad er det helt præcist Microsofts Office 365 med Hosted Exchange kan for din virksomhed? Faktisk er svaret så stort at det kan skrives ned i rigtig mange bøger, men vi har alligevel prøvet at forkorte svaret ned, så du hurtigt kan se fordelene ved at skifte din virksomheds mailløsning over på en stabil hostingsplatform, der lader dig arbejde når du vil og hvor du vil.

Fordelene ved Hosted Exchange og Office 365

Vi afsluttede sidste afsnit med at nævne, at løsningen med Hosted Exchange og Office 365 lader dig arbejde når du vil og hvor du vil, og dette er også sandt. For dine e-mails, kontakter og andet i din mailløsning, bliver gemt i Skyen. Skyen er en anden måde hvorpå applikationer på online servere kan beskrives, og i denne sammenhæng bliver dine e-mails, kontakter osv. gemt i Skyen – derved kan du uanset hvor du er få adgang til dine e-mails, men du kan også få adgang til dine e-mails fra forskellige platforme – computer, mobil og tablet.

En anden ting der gør Hosted Exchange og Office 365 smart er kalenderen. Du kan hurtigt få adgang til din kalender, og indtaste, redigere samt fjerne opgaver og møder. Når du samtidig kan tilgå kalenderen med mange forskellige platforme, så er det kun en logisk løsning at benytte Hosted Exchange og Office 365.

Men alt dette kræver at din virksomhed kører på de nævnte mailløsninger, og det kan din virksomhed gøre allerede fra i dag. Nielco IT skaber nemlig en mailløsning på solide, fleksible og stabile servere, der tilsammen giver dig og din virksomhed den bedste hostingløsning til dine e-mails.

Få en bedre mailløsning i dag

Ved at lade os stå for implementeringen af din nye mailløsning, der kører på velfungerende servere, kan din virksomhed opleve et effektivitetsboost og produktivitetsboost. Mulighederne er uendelige, hvis du benytter dig af Hosted Exchange og Office 365, og vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed, så disse muligheder kan implementeres på den rigtige måde, og give din virksomhed mest værdi for pengene.

Du kan starte med at ringe til os på telefonnummeret 70 13 63 23, så kan vi sammen gennemgå de ønsker du har til en mailløsning, og derefter kan vi sammen tegne et billede af, hvordan din nye mailløsning på funktionelle servere kommer til at se ud. Du kan også sende os en e-mail, og så svarer vi tilbage hurtigst muligt.