Microsoft Office 365

 

E-mails er stadig den form for kommunikation, der er altafgørende for virksomheder den dag i dag. Det er også en rigtig god form for kommunikationsmiddel, da du med mails kan få sat gang i rigtig mange forskellige ting. Men selvom denne form for kommunikation er god, så afhænger det meget af den løsning, som virksomheder vælger, når de skal have en mailløsning.

Det samme gælder for kalendere, for fusioneres e-mails med kalendere, så har du virkelig et stærkt værktøj, der kan skabe en mere effektiv arbejdsplads – både når det kommer til positiv vækst, men også for dine medarbejdere. Denne form for effektivisering er en ting, som alle gerne vil have, da det kun skaber positivitet omkring en virksomhed. Er du også interesseret i at effektivisere og øge produktiviteten blandt medarbejdere og processer i din virksomhed? Så læs videre og se, hvordan Office 365 fra Microsoft, kan hjælpe dig med at få en sikker mailløsning og kalender i din virksomhed.

Office 365 i Skyen

Office 365 forveksles ofte med Office-pakken fra Microsoft, men det skal du ikke. Office 365 er nemlig et professionelt e-mailværktøj, som er i Skyen. Skyen er et sted, hvor blandt andet webbaserede tjenester lever, og i denne sammenhæng, betyder det, at dine e-mails og kalendere kan findes, uanset hvor du er henne i verden. Gennem internettet kan du logge på, og det vil straks føles som om, du er på kontoret eller på din arbejdsplads.

Du skal heller ikke bekymre dig om, hvorvidt tingene fungerer eller ej, for med Office 365 er det en tredjepart, der styrer tingene for dig. Du skal kun bekymre dig om at bruge værktøjet, der kan effektivisere din virksomhed. Prisen på alt dette er heller ikke en hel formue, for det er et lavt månedligt beløb per bruger. Jo flere brugere, der er i din virksomhed, des højere bliver prisen for produktet – men glem ikke, hvor god en effekt det giver at have et stabilt værktøj som Office 365.

 

Få en fleksibel løsning uden at investere en formue

Som vi rundede af i sidste afsnit af denne tekst, så betaler du per bruger. Det vil sige at du ikke skal hoste op med en stor investering bare for at få dette system i gang. Det eneste du rent faktisk betaler for, er per bruger af systemet – det er jo meget billigt, uanset hvilken virksomhed det er.

Hos Nielco IT kan vi sætte din virksomhed i gang med brugen af Office 365, så I får en mailløsning og kalenderløsning, som bare virker fra dag 1. Det er desuden meget simpelt at bruge, og dette intuitive program giver meget hurtigt et positivt resultat i din virksomhed.

Ring til os nu på telefonnummeret 70 13 63 23 eller udfyld kontaktformularen herunder. Så kan vi få os en snak om, hvordan Office 365 bedst implementeres i din virksomhed – og hvilke muligheder, der findes med dette værktøj.

Udfyld formularen

* = Obligatorisk felt