IT er dyrt. IT koster mange penge. IT-hjælp og IT-service gavner ikke virksomheden. Outsourcing af IT kan ikke betale sig.

De fornævnte fordomme er nogle af dem, der præger IT-verdenen allermest. Det er selvfølgelig en subjektiv holdning, og samtidig er det et standpunkt som har rigtig meget bag sig. For bag ethvert standpunkt er der en interesse, og når man først kommer bag interessen, ved man hvorfor mange, især små virksomheder, kommer med disse fordomme.

Mange af de virksomheder som nævner prisen, som den absolut vigtigste årsag til at de ikke vil have deres egen eksterne IT-afdeling, er fordi at de har hørt at IT og IT-hjælp er dyrt. Det er det dog langt fra, hvis man ser på det større billede.

Tænk på den klassiske læring om at intet virker, når man har brug for det. Tænk her på printere, programmer, software eller bare internetforbindelsen. Al den tid du bruger på at bekymre dig om IT-problemer, og al den tid du bruger, når du selv vil klare problemerne – det løber op i rigtig mange timer. Det er timer du kunne have brugt på at være produktiv og effektiv i din egen virksomhed.

Fjernsupport er svaret på vores bønner

Hos Nielco IT handler det om hvad du gerne vil have. Du vil gerne have billigere IT-outsourcing, IT hjælp og IT-service. Derfor har vi altid konkurrencedygtige priser hos Nielco IT, og sammen med vores store erfaring, kan vi løse IT-udfordringer hurtigere, effektivere og bedre.

Vi benytter blandt andet fjernsupport som et værktøj, der kan hjælpe dig uanset hvor du er. Det betyder helt simpelt, at vi overtager kontrollen, med dit accept, over din computer, og kan klare IT-problemer fra vores kontor. Derfor behøver vi ikke at bruge penge på kørsel, og du vil kunne få IT-hjælp langt hurtigere, nemmere og mere effektivt.

Få et tilbud på en IT-afdeling

Ved at få en ekstern IT-afdeling, kan du skabe dit helt eget sikkerhedsnet, og få hjælp til IT-driften, hvis der er noget der ikke virker hensigtsmæssigt. På den måde kan du hurtigere få klaret dine IT-problemer, og jo hurtigere du får klaret det, des hurtigere kan du gå i gang med at skabe vækst i din virksomhed.

Du er nemlig den bedste til dit arbejde, og vi er de bedste til vores arbejde. Det eneste du skal tænke på, er at drive din virksomhed til tops, mens vi er et support-redskab, som supporterer din virksomhed, så den fungerer effektivt, produktivt og langt mere strømlinet end hidtil.

Få derfor et tilbud på hvad det vil koste dig, at få en ekstern IT-afdeling. Selvom du går ind under kategorien ”små virksomheder”, så kan det i langt de fleste tilfælde betale sig at få en ekstern IT-afdeling.

Du kan ringe på telefonnummeret 20 13 63 23, og få svar på dine spørgsmål omkring IT-outsourcing og hvordan en løsning for dig vil se ud. Vi kan selvfølgelig også kontaktes på e-mail, og der kan du skrive til os når som helst, så svarer vi hurtigst muligt.