At kunne skalere virksomheden enten op eller ned i hhv. opgangsperioder og ferietiden er essentielt for enhver virksomhed, der er en del af det globale marked i dag.

Skalerbarheden står og falder sammen med IT-driften. Her kan især to træk være med til at gøre dig skalerbar:

1: Outsourcing af din IT-drift

Er din IT-drift outsourcet til professionelle vil disse have mulighed for på kort tid at skalere op og ned.

Nielco IT opsætter altid en virksomheds IT-drift til at kunne blive kørt op og ned i perioder, når nødvendigt.

2: Cloud computing

Cloud computing handler om at flytte din IT-drift “op i skyen” – at tjenesteydelser software og stilles til rådighed over internettet. Med cloud computing har du mulighed for med få sekunder at få knyttet flere ressourcer til din konto, hvis der bliver brug for det. Det handler blot om at trykket i knappen i tide.

Ved at outsource din IT-drift til Nielco IT samtidigt sørger vi for, at der ingen begrænsninger er på denne ende. Cloud computing bliver ikke en begrænsning til skalerbarhed – det bliver nærmere løsningen.

Recessionen er snart ovre

Recessionen, eller finanskrisen om man vil, er ovre om lidt – det er i hvert fald budskabet man kan læse i aviserne og på nettet.

Når det sker, vil erhvervslivet i Danmark igen få opgaverne som i de gode år før 2008. Er din virksomhed klar til at få flere ordrer til den tid? Eller hænger virksomheden lige nu fast i gamle systemer låst fast på gammel hardware?

Tung software holder cloud computing tilbage

Cloud computing som fænomen gør det muligt at spare mange penge på ens løbende IT-drift, gør IT-sikkerheden nemmere at varetage (men bestemt ikke overflødig!) og gør det muligt at skalere ens virksomheds IT op i løbet af få sekunder.

Med cloud computing installeres dine programmer, dine applikationer, i skyen og du har derved adgang til dem overalt, du har en kompatibel computer og en internetforbindelse.

Cloud computing bliver dog holdt tilbage af, at noget software er sværere at migrere til skyen end andet. I nogle tilfælde vil det koste store engangsbeløb at få migreret software over i skyen – og resultatet her er, at virksomhederne bliver ved med at hoste deres software lokalt.

Det stiller virksomhederne i en ringe situation den dag, de ønsker at udvide forretningen.

Nielco IT kan være sparringspartner og samarbejdspartner i forhold til det projekt at få migreret virksomhedens eksisterende software flyttet over i skyen – og altså derved klargøre virksomheden til når recessionen er ovre i Danmark.

Vi kan også hjælpe med den løbende IT-sikkerhed, der stadig er forbundet med cloud computing, og vi har også mulighed for at hjælpe med den løbende drift af den IT, der simpelthen ikke kan flyttes op i skyen. Det er dog nærmere undtagelsen end reglen.

Skalerbarhed bliver et nøgleord i fremtiden. Sidder din virksomhed fast med IT, der ikke kan flyttes hverken op eller ned, står du også dårligt rustet til fremtiden.