Når virksomheder støder på ordet outsourcing, så lyder det som noget fra Kina eller Indien, men det behøver det slet ikke at være. Du kan outsource IT til en lokal virksomhed i Danmark, som taler flydende dansk – både når vi kontaktes men også når vi yder IT-service og IT-support.

En af de andre ting som der ofte perspektiveres til, når ordet outsourcing af IT kommer i spil, er at det er dyrt. Især når man outsourcer IT-service til en dansk virksomhed – så kan det vel kun være dyrt?

Dette er en forkert antagelse, for når du tager alle omkostninger og alternativomkostninger i betragtning, så kan du spare penge og tid ved at benytte en professionel IT-ekspert til at klare IT-problemerne i din virksomhed.

Uddannelse koster tid og penge

Hvis ikke man har en ekstern IT-afdeling, som kan klare IT-problemerne, så har man enten en IT-ansvarlig ellers har man ikke nogen. Alle tre nævnte ting har fordele og ulemper, så det er om at lave en analyse, der viser hvilken model der bedst betaler sig i din virksomhed.

Ingen IT-ansvarlig eller IT-afdeling

Har du ingen IT-ansvarlig eller IT-afdeling, så hænger du på alle IT-problemerne i din virksomhed. Dertil følger alle IT-bekymringerne, som kan føre til søvnløse nætter og nedsat motivation til at udføre arbejdet i virksomheden. Det er en meget dyr løsning på lang sigt – for det koster både tid og penge.

Uddannelse af IT-ansvarlig

Er der en IT-ansvarlig i din virksomhed, så er den IT-ansvarlige altid omkring og kan hjælpe til med opgaver. Men når der ikke er nogle IT-problemer, så skabes der en ”fri tid” for den IT-ansvarlige, hvor du ikke udnytter den IT-ansvarliges kapacitet. Derudover kræves der kontinuerlig uddannelse af den IT-ansvarlige, så den IT-ansvarlige kan løse IT-problemer hurtigere, bedre og være med på de nye teknologier.

Dette koster rigtig mange penge og også rigtig meget tid – for hvad gør du i virksomheden, når den IT-ansvarlige er på kursus, og der sker IT-nedbrud? Denne løsning kræver store mængder af kapital, og det tidsmæssige perspektiv skal også tages i betragtning.

Spar tid og penge

Skal du spare tid og penge i forhold til IT-driften, så anbefales det at du har en ekstern IT-afdeling. Du bruger kun IT-specialisten hos Nielco IT når du har brug for det – og du skal ikke betale penge for uddannelse eller kurser. Vi kommer kun for at løse problemet, og det er det som du betaler penge for. Det sparer din virksomhed for en masse tid, og du kommer også til at spare penge i det lange løb.

Få IT-hjælp når du har lyst

Ønsker du at få IT-hjælp, når problemerne indtræder, så kan du roligt benytte Nielco IT, når der skal være styr på al IT i din virksomhed. Du kan benytte os når du har lyst, og det er helt op til dig at bestemme hvor lang tid du vil gøre brug af os.

Det giver dig en større frihed, og du ved at vi har stor erfaring der kan løse IT-problemet – uden at vi skal bruge tid på uddannelse eller kurser. Det giver dig større præcision i forhold til at løse dine IT-problemer, og skabe en stabil IT-drift.

Ring til os på 70 13 63 23 eller send os en e-mail, så kontakter vi dig hurtigst muligt – husk at du med stabilitet i virksomheden, skaber de bedste rammer for succes.