Nogle ting i livet giver mere mening end andre. Eksempelvis ved langt de fleste hvordan man slår et søm i, for hvis du banker på sømmet med en hammer, så ryger det længere ind i materialet man banker det ind i.

Sådan er IT ikke. IT kan bestå af komplicerede systemer, som arbejder sammen på et højt niveau – og hvis man bare lige vil ændre på det ene system, kan man bringe nogle af de andre systemer ud af funktion.

Størstedelen af virksomheder i Danmark har på den ene eller den anden måde, adgang til IT-udstyr som de flittigt benytter. For IT er et værktøj, som skal supportere virksomheden, så det kan skabe vækst og succes. En anden ting der også skaber vækst og succes hos virksomheder, er evnen til at være effektive og produktive.

Effektiv IT-drift sparer tid og penge

Mange virksomheder har en ansat, som udover sit normale arbejde i firmaet, også er IT-manden. Selvom denne IT-mand måske ikke har de nødvendige kvalifikationer og kompetencer til, at få IT-driften til at køre på sikre skinner.

Når IT-driften pludselig ryger af skinnerne, vil denne IT-mand stå for at det kommer op på benene igen. Da IT-manden måske ikke har de nødvendige kvalifikationer, kan det resultere i at det tager alt for lang tid at udbedre fejlen i IT-systemet. Det vil besværliggøre dig og de andre medarbejders arbejde, samtidig med at IT-manden ikke kan udføre sit normale arbejde.

Det er en ineffektiv løsning, da det går ud over dig og dine medarbejders tid, samtidig med at det skaber en negativ virkning på din virksomheds omsætning og bundlinje. Du kan nemlig spare langt flere penge, og få mere tid til at lave det i er bedst til, hvis i outsourcer jeres IT-afdeling.

Outsourcing af IT-afdelingen i din virksomhed er ikke så dyrt, som du tror. Hos Nielco IT har vi konkurrencedygtige priser, og en ekspertise, der gør at vi kan få IT-driften op at køre igen på rekordtid. Det sparer dig og din virksomhed for en masse besvær, og du kan hurtigt se resultaterne af at have en IT-specialist der står for IT-driften i virksomheden.

Få et tilbud på din virksomheds IT-drift

Hos Nielco IT skaber vi skræddersyede løsninger, så dine behov og ønsker bliver opfyldt på bedste vis. Det er også forståeligt hvis du har en masse spørgsmål omkring outsourcing af IT, eksterne IT-afdelinger og generelt om IT-drift.

Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål på 20 13 63 23, så du kan ringe til os allerede i dag og fyre løs med dine spørgsmål.

Har du noget specifikt som du vil vise os, eller kan du bare godt lide at opretholde en kommunikation på skrift – så kan du sende os en e-mail. Vi svarer hurtigst muligt, og derefter kan vi arbejde sammen om en løsning, så din virksomhed holder på dens effektivitet og produktivitet.