Hvad er en specialist egentlig? En specialist er en person der fokuserer på et enkelt fagområde. Typisk et fagområde der blot er en gren indenfor et større område – eksempelvis er IT-sikkerhed en gren af IT.

Du er sikkert også en specialist indenfor dit fagområde, uanset hvad det handler om. Du er i hvert fald god til dit arbejde. De mange timer det har taget dig at opbygge erfaringer, har givet dig en slags sjette sans, der gør at du kan løse opgaver indenfor dit fag på en hurtig og meget præcis måde.

Sådan en specialist er vi også – vi er specialister indenfor IT-sikkerhed. IT-sikkerhed er et meget diffust begreb, som på den ene side kan afgrænses og på den anden side er den grænseløs. Det kræver en stor viden, at bevæge sig henover disse områder, og vide præcis hvad man skal have fat i, hvis man skal løse en opgave til punkt og prikke.

Nielco IT er løsningsorienteret, og fokuserer på at give dig den bedste løsning indenfor en tidsramme, der ikke generer dig og din virksomhed.

Undgå unødvendige ventetider

Da IT-sikkerhed er et diffust begreb, som på samme tid har grænser og alligevel er grænseløs, så kan man komme grueligt glat ved at vælge de forkerte ”IT-specialister”.

En af grundene til at du skal have en specialist indenfor IT-sikkerhed, er eksempelvis at din virksomhed virkelig har brug for IT-udstyret kører som det skal. Hvis det tager specialisten al for lang tid at løse opgaven, kan du opleve ventetider, der gør et ellers så simpelt IT-nedbrud til et værre IT-mareridt.

Derfor er det smart at vælge den rigtige samarbejdspartner fra starten af, for hos Nielco IT, kan vi hurtigt finde frem til roden af problemet, rette fejlen og vi kan derefter snakke om hvordan man forebygger sådanne IT-problemer igen.

Hos Nielco IT fuldender vi derfor cirklen – vi finder, retter og forebygger indenfor IT-sikkerhed.

Få styr på IT-sikkerheden i dag

Er du træt af trusler fra internettet eller af IT-nedbrud grundet ondsindede programmer? Så kan du ringe til Nielco IT i dag, og få styr på IT-sikkerheden. Vi sørger for at IT i din virksomhed kommer på rette spor igen, og det løbske tog kan igen kontrolleres af dig, som er lokomotivføreren i virksomheden.

Ring på 20 13 63 23 eller udfyld vores ”ring mig op” formular på vores hjemmeside, så kan vi hurtigst muligt snakkede om IT-sikkerheden i din virksomhed, så du kan få et billede af hvad der skal til for, at en specialist kan varetage IT-sikkerheden.