Nielco IT samarbejder med flere af markedets førende aktører og leverandører om at give dig den bedste rådgivning og bistand i forbindelse med IT-sikkerhed, IT-support og IT konsulentydelser, så din virksomhed står stærkest.

Her er et udvalg af Nielco ITs samarbejdspartnere:

Microsoft

Microsoft

Som Microsoft Registered Partner har vi adgang til en lang række værktøjer og ressourcer, og adgang til Microsofts supportsystem.
Gennem Microsofts Partner træningsportal gennemgår vi professionel træning og tests indenfor en række Microsoft-løsninger.

Lenovo

Lenovo

Som Lenovo Business Partner kan Nielco IT give kunderne en professionel rådgivning ved køb af computere. Men også inden for Lenovos serverlinje er vi parate med kompetent rådgivning og en seriøs anbefaling.

Lexmark

Lexmark

Nielco IT er Lexmark Partner. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder store fordele ved køb af Lexmarks printer produkter.

VMware

VMware

Bliv virtuel med Nielco IT og VMware.
Nielco IT er godkendt af VMware som Registered VSPP Partner.
Nielco IT er autoriseret VMware Registered VSPP Partner og vil løbende udvide antallet og omfanget af ydelser indenfor virtualiseringsløsninger.

Eset

Eset

Nielco IT er ESET Authorized Business Partner og leverandør af virksomhedens anerkendte antivirusprodukter, herunder blandet andet NOD32 antivirus, Smart Security og Cybersecurity for Mac.
ESET udvikler softwareløsninger, som yder øjeblikkelig, omfattende beskyttelse mod computer sikkerhedstrusler.

Lexmark

Lexmark

Som Trend Micro Affinity Partner har Nielco IT adgang til Trend Micros SMB Support Portal og omfattende Knowledge Base.
Nielco IT deltager i Trend Micro’s Beta Program og opnår derigennem indgående viden om de nyeste produkter.

it-forum midtjylland

it-forum midtjylland

Nielco IT er medlem af it-forum midtjylland, Danmarks stærkeste IT-netværk, og er aktive i IT-miljøet, bakker op om initiativer i IT-sektoren og er med til at gøre den mere synlig.

ZyXel

ZyXel

ZyXEL er en de førende leverandører af komplette bredbåndsløsninger og en af de få producenter i verden der kan tilbyde komplette netværksløsninger til små og mellemstore virksomheder.
Til Small Business markedet omfatter ZyXEL’s omfattende produktportefølje blandt andet firewalls og LAN switches, WLAN, xDSL-løsninger, og Voice over IP.
Nielco IT er Authorised ZyXEL partner og leverandør af ZyXEL’s netværksprodukter til små og mellemstore virksomheder.

Amino.dk

Amino.dk

Nielco IT er meget aktiv på Danmarks største mødested for iværksættere, Amino.dk og hjælper til med råd og vejledning indenfor emner, der relaterer til IT sikkerhed, installation og support – blandt andet gennem Ekspert-bloggen om IT sikkerhed og Business IT Continuity m.m..

Favrskov Erhvervsråd

Favrskov Erhvervsråd

Favrskov Erhvervsråd er erhvervslivets aktive partner i Favrskov Kommune, og viser nye muligheder, skaber nye veje for erhvervsudviklingen i Favrskov Kommune og bidrager med netværksmuligheder for alle ledere og selvstændige erhvervsdrivende fra alle brancher i Favrskov Kommune.
Nielco IT er aktivt deltagende i Favrskov Erhvervsråd.

Favrskov Netværket

Favrskov Netværket

Nielco IT er aktiv deltager i Favrskov Netværket, som er et netværk for alle interesserede ledere, mellemledere og selvstændige erhvervsdrivende fra alle brancher.
Netværket bygger på de klassiske netværksteorier om, at man hurtigere og bedre når sine mål, hvis man positivt formår at anvende sit netværk.

erhvervSilkeborg

erhvervSilkeborg

erhvervSilkeborg arbejder for udvikling og vækst og en optimal erhvervsudvikling og øget beskæftigelse i Silkeborg Kommune. erhvervSilkeborg vejleder både iværksættere og etablerede virksomheder samt tager initiativ til nye og erhvervsfremmende aktiviteter. Det gøres i tæt dialog med erhvervslivet.
Nielco IT er medlem af erhvervSilkeborg og ønsker at bidrage til udvikling af erhvervslivet og netværket i området via erhvervSilkeborg, som er et stærkt talerør for det lokale erhvervsliv og eksponent for et bredt og frugtbart samarbejde.