Nielco IT tilbyder professionelle penetration tests

 

Styrk jeres IT-sikkerhed med penetration test

Det er vigtigt at have godt styr på sin virksomheds IT-sikkerhed – det faktum står klarere nu end nogensinde før. Derfor er ydelser som penetration tests også yderst relevante nu. En penetration test tjener til det formål at afdække virksomhedens huller i IT-sikkerheden.

Ved testen foretages en række IT-angreb, og det er her, hullerne i virksomhedens IT-sikkerhed afsløres. Det kan være mangel på opdateringer af både hardware og software i virksomheden, men også svage adgangskoder og mangelfulde sikkerhedsprocedurer kan findes.

En penetration test kan forbedre virksomhedens IT-sikkerhed, ved at de svagheder, der som regel er, findes, registreres og siden forbedres. Virksomhedens sikkerhedsbillede bliver simpelthen tegnet tydeligt op – og det gør det muligt at optimere på sikkerhedsprocedurer og andre sikkerhedsforhold.

Det kan en penetration test indeholde

En penetration test kan indeholde, men er ikke begrænset til de følgende procedurer:

 • Simulering af et hackerangreb
 • Udtræk af diverse netværksdata, brugerlogs mm.
 • Cyberangreb på domæne-administrative credentials, forsøg på at få adgang hertil
 • Smuthulsafsøgning – finde og udnytte svagheder i indlejrede systemer
 • Udnyttelse af svage bruger credentials
 • Adgang til utilstrækkeligt beskyttede netværk
 • Afdækning af uopdaterede systemer, software og hardware

Hvilke tilgange, der vælges til afdækning af systemernes svagheder, afhænger naturligvis af systemets karakter, størrelse og udformning samt af virksomhedens størrelse og antallet af brugere på systemerne.

Det får I ud af en penetration test

Det kan have store økonomiske og forretningsmæssige konsekvenser at blive hacket. Især ransomware, som eksempelvis CryptoLocker-virussen, er dyrt og opslidende for en forretning. Har man med personfølsomme oplysninger at gøre, kan det være endnu mere problematisk – og det har de fleste større virksomheder på den ene eller anden måde. Med en penetration test får I dog:

 • Et her og nu-billede af jeres IT-sikkerhed
 • En viden om hvorvidt jeres data er i fare
 • Sikret jer mod et finansielt, operationelt og omdømmemæssigt tab som følge af virus eller cyberangreb
 • Overblik over jeres IT-installationer og deres styrker/ svagheder
 • Indsigt i de områder, som virker attraktive for en hacker at penetrere
 • Råd og vejledning til at sikre jer bedre i fremtiden

Med en penetration kan I får overskueliggjort jeres IT-sikkerhedsmæssige installationer og her-og-nu situation, så I bedre kan gardere jer fremadrettet. Helt konkret får I afdækket de steder, hvor der kan lappes huller og gøres vigtige forbedringer, så I sikrer jer bedst muligt mod IT-kriminalitet.

Vi hacker jer, før en hacker gør

Den altovervejende fordel ved at investere i en penetration test er, at I får pinpointet og ikke mindst ”lappet hullerne”, før det går galt. Der er sket en kraftig stigning i antallet af cyberangreb mod danske virksomheder i de seneste par år. For dem, der står bag angrebene, er der simpelthen økonomi i det. Alting er så digitaliseret nu, at alle danske virksomheders IT-systemer flyder med følsomme persondata og forretningskritiske dokumenter.

Ved at hacke sig ind i virksomhedernes systemer ved hjælp af såkaldt ransomware, låser hackerne jeres dokumenter fast i systemet, så I ikke kan tilgå dem længere. Det kan hackerne til gengæld – og med virksomhedens data i deres besiddelse kan de stille krav om store løsesummer, som virksomheden må betale for at få sin data tilbage.

Problemet er blot, at selvom virksomheden får sine dokumenter og andre data tilbage, har hackerne stadig haft adgang til følsomme oplysninger – og disse bliver ikke nødvendigvis fjernet fra de IT-kriminelles varetægt ved betalingen af løsesummen. Disse data har været eksponeret, og det kan potentielt være farligt for de involverede.

Den trussel er desværre uhyggeligt reel i dansk erhvervsliv, så lad en konsulentdrevet penetration test klarlægge jeres sårbarheder, før en hacker gør. Lad os finde smuthullerne først.

Bestil en hacker

Udfyld formularen

* = Obligatorisk felt