Virksomheder i dag kører på en meget vigtig ting – denne vigtige ting er data. Data er alfa og omega i virksomheder, for i disse data har vi vores kunder, opgaver, ordrer, salgsteknikker, markedsføringsstrategier og mange andre væsentlige ting, som vores virksomhed ikke kan leve uden.

En anden ting som virksomheder også har, er selvfølgelig medarbejdere. Medarbejdere der er glade for at være i virksomheden, men nogle gange kan der komme en medarbejder, som måske ikke altid er tilfreds med hvordan virksomheden ledes. Dette kan munde ud i at medarbejderen bliver sur, og tager hævn overfor virksomheden.

Sure medarbejdere kan opstå på denne måde, men selvfølgelig også på andre – det kan være at en medarbejder bliver sur over en afskedigelse(læs: fyring), og dermed beslutter sig for at hævne sig på virksomheden. Uanset hvorfor en medarbejder er blevet sur og har ødelagt data på virksomhedens server, så er følgende spørgsmål vigtige for dig og din virksomhed:

  • Har du sikret din virksomheds mulighed for at reetablere data?
  • Kan du dokumentere at denne sure medarbejder har stjålet, slettet eller ødelagt data på virksomhedens server?
  • Vil du i fremtiden have en langt smartere måde, hvorpå du kan undgå sådanne situationer igen?

Reetabler data og dokumenter hændelsen

Mens du har de ovenstående spørgsmål fra sidste afsnit i baghovedet, kan vi fortælle dig, at med vores erfaring kan du reetablere data, som den sure medarbejder har ødelagt eller slettet, og samtidig kan du dokumentere hændelsen. Vi finder også på solide løsninger sammen med dig, der kan gøre det nemmere i fremtiden at undgå disse hændelser.

Det er nemlig både hårdt for dig og din virksomhed, at undvære vigtige data og samtidig have en sag kørende imod en tidligere medarbejder. Med de tekniske muligheder i dag, kan du hurtigt få reetablering og dokumentere over for myndighederne, at den pågældende medarbejder faktisk har været skyld i sabotage og hindring af fortsat virksomhedsledelse.

Få sikret dine virksomheds data imod sure medarbejdere

Heldigvis er det ikke alle sure medarbejdere, der kan finde på at sabotere din virksomhed, men sådanne scenarier kan og har opstået i dagens Danmark. Det vigtigste for dig er, at du skal tænke på hvordan din virksomhed kan komme videre, og hvordan de tabte data kan genskabes. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at du kan dokumentere overfor myndighederne, at den pågældende medarbejder er skyldig – alt dette er muligt med vores hjælp.

Ring til os nu på telefonnummeret 70 13 63 23 og lad os snakke om hvordan du får dit tabte data tilbage, samtidig med hvordan du kan dokumentere sabotage i din virksomhed. Send os gerne en e-mail med teknisk data, så vi kan sætte os mere ind i situationen.

Vores formular til højre er også tilgængelig, og du kan udfylde ”Ring mig op”-formularen så ringer vi dig op hurtigst muligt.