I en virksomhed er der mange ting, der skal holdes styr på. Alt fra finansielle ting til medarbejdere, og en af de sværeste ting er jo medarbejdere, for det er ikke noget du kan regne ud i et regneprogram, for der er en hel menneskelig faktor til forskel. Du kan dog hurtigt skabe et nemt overblik over medarbejderne i en virksomhed, så i ikke unødigt spilder hinandens tid.

Dette kan gøres ved hjælp af delte kalendere. Delte kalendere gør, at medarbejderne kan se hinandens kalendere. Dette styrker båndet mellem medarbejderne, da de herved kan se hvornår de er ledige, optagede, ikke til stede og lignende statusser. Dette gør, at medarbejderne mere effektivt kan arbejde sammen, så de ikke forstyrrer hinanden, når de er optagede – for ved et enkelt kig i en medarbejders kalender, kan det hele ses.

Din virksomhed bliver effektiv med Office 365

Office 365 er et perfekt program for alle virksomheder, for dette værktøj er med til at skabe en arbejdsproces, hvor alle medarbejdere kan være med. Det er nemt at lære, og det føles meget intuitivt – og det er noget som alle virksomheder påskønner og sætter højt på prioritetslisten. Tænk blot på hvor produktiv dine medarbejdere, og dermed hele din virksomhed, kan blive ved hjælp af Office 365.

Når der skal bookes møder hos hinanden, er der heller ikke noget problem, når du har skabt et overblik med delte kalendere i Office 365. Her kan du og andre medarbejdere se, hvornår den pågældende medarbejder har tid, og kan sende en anmodning om at holde møde – derved øges chancerne for, at mødet bliver accepteret og at mødet bliver en virkelighed.

Denne form for deling af kalendere sørger også for, at medarbejderne kan holde styr på hvad der laves indbyrdes i et team. Denne form for viden kan blive afgørende i en virksomhed, da alle medarbejdere kan være ”oplyste” og dermed koncentrere sig bedre om deres egne arbejdsopgaverne – i stedet for at de skal spørge en medarbejder ansigt til ansigt om diverse ting, for disse ting kan nemt ses i Office 365.

Få delte kalendere og Office 365 i dag

Der er mange muligheder med delte kalendere og Office 365, for når medarbejderne i din virksomhed for et tættere bånd med hinanden, kan de også skabe bedre løsninger. Løsninger som i sidste ende skaber vækst i din virksomhed – og væksten kan ses i regnskabet, som en positiv stigning på bundlinjen.

Vil du høre mere om delte kalendere og Office 365, så kan du ringe til Nielco IT allerede nu på telefonnummeret 70 13 63 23. Det er også muligt at sende os en e-mail, så vi kan kommunikere skriftligt – dette er helt perfekt til specifikke og tekniske ønsker. Kontakt os derfor i dag og oplev mulighederne med delte kalendere og Office 365.