Slip af med virus

Slip af med virus

Sikkerhed og tryghed er basale behov hos os mennesker – din virksomheds netværk har samme behov for sikkerhed.

Når vi tænker på hvor meget af vores liv, der er på elektroniske udstyr, så er det skræmmende at tænke på hvad der ville ske, hvis alt dette forsvandt fra den ene dag til den anden. Alle vores mapper, filer, billeder, videoer og ikke mindst uerstattelige projekter vi har arbejdet med i årevis.

Dette katastrofe scenarie er enhver virksomheds mareridt, men der er ingen grund til at ligge søvnløs om natten, for hos Nielco IT er vi eksperter indenfor IT-sikkerhed.

IT-sikkerhed er et meget bredt begreb, men for at nævne helt præcist hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, så er det følgende emner der er vores fokusområde:

  • Antivirus software
    At undgå virus i første omgang, er meget mere billigt og effektivt, end at få kurereret et helt system der er inficeret med computer virus. Vi står for opsætning og drift af antivirus software, der beskytter dine dokumenter fra ondsindet vira.
  • Konfigurering af firewall
    Stop hackere med en firewall, så de ikke længere kan kigge på hvad der ligger på din og resten af virksomhedens computere. Undgå også nedbrud forårsaget af hackere, der vil nedlægge jeres systemer. Med Nielco IT firewall konfigurering vil i altid kunne arbejde i fred og tryghed, uden frygt for hackerangreb og systemnedbrud.
  • Gennemgang af sikkerheden i jeres netværk
    Hackere og virus angreb er ikke de eneste trusler imod jeres tryghed, men der er også andre sikkerhedsmæssige foranstaltninger der kan tages, for at forhindre uhensigtsmæssige situationer i virksomheden. Vi gennemgår hele sikkerheden på netværket og skaber tryghed, så du kan arbejde i ro og mag på at skabe vækst i din virksomhed.

Udfyld formularen

* = Obligatorisk felt

Virus, Spyware, Malware og Orme

Desværre er det ikke kun computer virus, som man skal værne sig imod når virksomheden er koblet til internettet. Mange ondsindede programmer venter på at lænke din computer, og virksomhedens system, så det kan udnyttes af bagmændene. Både med hensyn til netbank-fuskeri, men også al anden aktivitet der besværliggøre dit arbejde i virksomheden.

Udover virus, spyware, malware og computer orme, så er der også andre ondsindede applikationer på internettet, der inficerer og stjæler netværksdokumenter og oplysninger. Der kommer hele tiden nye trusler fra internettet, og dem skal man beskytte sig imod.

Også selvom man har en backup af alle filer på netværket, så er det stadig en lang og besværlig proces, at genetablere den arbejdsgang man har lige nu.

Lad Nielco IT stå for IT-sikkerheden, og lad os virke som effektive bodyguards for din virksomheds systemer og computere. Styrk sikkerheden i virksomheden, inden problemerne rammer, og inden der skal bruges oceaner af tid på at genoprette computer tilværelsen. Vi har stor erfaring med varetagelse af disse opgaver, og klarer opgaven nemt – helt uden kvaler!

Udfyld vores kontaktformular, eller kontakt os på telefon 70 13 63 23 og lad os give et uforpligtende tilbud på en løsning, der strammer op på jeres IT-sikkerhed. Det er jeres behov, jeres sikkerhed og jeres tryghed der er vores 1. Prioritet.