IT skal bare spille, for når IT spiller så kan arbejdet i virksomheden køre på skinner i fuld fart. Der er dog altid en bagtanke som nager en, når IT kommer på banen – for virker computere, servere og netværk optimalt i morgen?

Disse bekymringer er ikke sunde, uanset hvem der får dem. Derfor hjælper Nielco IT med at fjerne disse IT-bekymringer fra din virksomhed, så i kan forsætte arbejdet med at skabe profitabel vækst og succes.

IT-bekymringer kommer ikke udelukkende før der er sket noget, men det kan også plage dig hvis en server ikke virker optimalt. Du kan ligge søvnløs derhjemme og tænke over hvorfor serveren ikke virker, og hvilke arbejdsopgaver der bliver påvirket pga. denne ene server. I stedet for a falde ned i den dybe brønd, der fører til en ond cirkel, kan du kontakte Nielco IT og slippe for bekymringer.

Vi påtager os ansvaret for at IT i din virksomhed virker, og dermed kan du både minimere risikoen for IT-nedbrud, og fjerne ansvaret fra dig selv og dine medarbejder i forhold til IT-sikkerheden.

De små IT-problemer skaber irritation

Det er altid de mindre IT-problemer, der kan være de sværeste at arbejde med. Hvis en af dine programmer giver fejlmeddelelser hvert 5. Minut, eller hvis netværket hopper af i 30 sekunder hver halve time, så skaber det stor irritation.

Netop denne irritation gør det svært at håndtere IT, og virksomheder ender med et være ineffektive og produktiviteten daler. Sådanne IT-problemer er der også løsninger på, hvis du vælger Nielco IT som jeres IT-specialist.

For med hjælp fra os, kan du få en ekstern IT-afdeling, der passer på jeres computere, servere, netværk og andre IT-udstyr, så det hele spiller og kommer op i en højere enhed. Det gavner både effektiviteten og produktiviteten i din virksomhed, og det er noget der kan ses på bundlinjen. 

IT skal være et værktøj der hjælper virksomheden fremad, og ikke være et irritationsmoment, der belaster din virksomhed og dens medarbejdere.

Få din helt egen IT-afdeling i dag

Slip for IT-bekymringer og lad en ekstern IT-afdeling sørge for at IT-driften kører som den skal. Nielco IT tilbyder IT-outsourcing til virksomheder i alle størrelser, og vores løsninger er skræddersyede til din virksomhed. Sammen kan vi skabe en løsning, som gavner din virksomhed bedst muligt – for når man arbejder i fællesskab, kan man finde de bedste midler til at løse alverdens IT-problemer.

Ring til os allerede i dag, og lad os snakke om hvad din virksomhed får ud af at have Nielco IT som ekstern IT-afdeling. På telefonnummeret 70 13 63 23 står vi klar til at besvare dine spørgsmål. Benyt også vores ”ring mig op” funktion, så ringer vi dig op.

Du kan også sende os en e-mail, så du hurtigst muligt kan slippe for dine IT-bekymringer, og fortsætte med at skabe succes i din virksomhed.