I Danmark har vi rigtig mange specielle ting. Der er dog én ting, som vi er rigtig gode til i Danmark – og det er at snakke om vejret.

Vejrsnakken er en unik ting i Danmark, fordi vejret er så utilregneligt. Eksempelvis giver det ingen mening at snakke om vejret i Sahara, for der er det 99% altid solskinsvejr, du kan regne med vejret i Sahara. Sådan er det ikke i Danmark.

Vejret og snakken om dette har meget tilfælles med IT i virksomheder. IT er en af de ting, der bliver snakket mest om i virksomheder. En kvik bemærkning om at serverne er nede igen, eller en bemærkning om hvor langsomt netværket kører – sådanne kommentarer findes overalt i virksomheder. Er IT virkelig så utilregneligt, at der bliver snakket så meget om det – ligesom vejret i Danmark?

Det kommer an på hvorvidt du tager IT og IT-sikkerhed alvorligt i virksomheden. Din virksomhed er det vigtigste i verden, og derfor bør du sikre alt – så væsentlige virksomhedsdata, kundedata og andre forretningshemmeligheder ikke går tabt.

Få en økonomisk gevinst med IT-sikkerhed

Hvis du mister vigtige filer pga. IT-nedbrud, så kan det tage tid at genskabe alle de filer der er gået tabt. Nogle filer kan sågar aldrig genskabes, og er uvurderlige for dig og din virksomhed. Du kan dog hurtigt finde ud af hvor meget filerne på din computer er værd, tænk på hvilke filer du ikke kunne undvære i én måned, én uge og én dag.

Du vil, som så mange andre iværksættere og virksomhedsejere, finde ud af at der er rigtig meget du ikke kan undvære på din computer. Dine e-mails, oplysninger om dine kunder, og måske endda kodeord du gemmer på computeren, som du ikke kan huske eller har skrevet ned andre steder.

Da vi som førnævnt blev enige om at det tager tid at genskabe filer, så ved vi også at tid er lig med penge. Hvis du skal bruge rigtig mange timer på at genskabe filer, som du har haft liggende på din computer – så sker der to meget relevante ting.

Det ene er at filerne aldrig helt bliver det samme. Det andet er at du bruger tid på at genskabe filer, som skulle hjælpe dig med at køre virksomheden og tjene penge. Få derfor en økonomisk gevinst, en slags fordel, og få styr på IT-sikkerheden i din virksomhed.

Det sparer dig tid og du får en økonomisk fordel, så du ikke skal bruge tid på at genskabe det tabte, mens du opgivende ser virksomhedens omsætning falde.

Kontroller bekymringerne om IT

IT kan skabe bekymringer, ligesom alt andet i livet. Hvis du vil undgå bekymringerne, så skal du kontrollere IT, og have fuld kontrol over det. Hvis du har det, så kan du også smide bekymringerne væk, og nyde den gevinst som driftsikre IT-systemer giver din virksomhed.

For vi kan ikke benægte at IT er et nødvendigt middel til virksomheder nu om dage, uanset om du skal kontakte dine kunder, udsende fakturaer, se salgsstatiskker eller producere noget for din virksomhed.

Få derfor styr på IT-udstyret og skab IT-sikkerhed i din virksomhed, hos Nielco IT kan vi hjælpe dig rigtig godt på vej. Start i dag med at tænke på IT-sikkerheden i din virksomhed, og ring til os på 20 13 63 23. Du kan også sende os en e-mail, eller udfylde formularen på vores hjemmeside – så ringer vi dig op.

Husk nu: IT-sikkerhed fjerner dine unødvendige bekymringer og giver dig en økonomisk fordel.