Med et klippekort til konsulentbesøg og konsulentbistand hos Nielco IT kan du spare op til 30%.

Hos Nielco IT kan du få et klippekort til konsulentbesøg og konsulentbistand, som giver dig mange fordele – ét af dem værende en besparelse på op til 30%.

Med et klippekort betaler du forud for konsulent timerne, men du får til gengæld mængderabat, som afhænger af hvor mange klip du køber. Jo flere klip du køber, des større besparelse og flere penge kan du spare.

Klippekortsystemet hos Nielco IT ser således ud:

Klippekort 10

Køb et klippekort med 10 klip, og få 15% i rabat.

Klippekort 20

Køb et klippekort med 20 klip og få 20% i rabat.

Klippekort 50

Køb et klippekort med 50 klip og få 25% i rabat.

Klippekort 100

Køb et klippekort med 100 klip og få 30% i rabat.

Ét klip svarer til én konsulent time på almindelige betingelser. Udenfor normale arbejdstider og i weekenderne, gælder andre priser.

Tryghed med et klippekort fra Nielco IT

Tryghed og sikkerhed er vigtige elementer i enhver virksomhed, og hos Nielco IT ser vi på begge ord med stor alvor. For os er det kun passende, at din virksomhed altid er funktionsdygtig og sikker, så dig og dine medarbejdere kan forblive trygge.

Ved at købe et klippekort kan du skabe en større tryghed omkring dit foretagende, da vi altid kun er et telefonopkald væk. Da klippekortet er forudbetalt, så ved du præcis hvor mange konsulent timer du har til rådighed hos Nielco IT.

Der er heller ingen grund til bekymring om betaling, da klippekortet som førnævnt allerede er betalt på forhånd. Med Nielco IT’s store dækningstider, kan du hurtigt, nemt og sikkert få den hjælp, som det kræver, for at få din virksomheds systemer til at fungere 120%.

Vores mål er at hjælpe dig, så alt spiller perfekt. Derfor skal du kun tænke på, at drive din virksomhed på bedste vis. Nielco IT klarer alle IT-opgaverne – både det praktiske og det tekniske.

Køb Nielco IT klippekort

Skru op for sikkerheden og lad trygheden hvile omkring din virksomhed med et klippekort allerede i dag. Husk på at der er op til en 30% besparelse at hente, hvis du køber klippekort hos Nielco IT – det kan betale sig i sidste ende, samtidig med at du får en uerstattelig tryghed omkring dig og din virksomhed.

Kontakt Nielco IT på telefonnummeret 70 13 63 23, eller lad os ringe dig op. Udfyld formularen i højre side, og vi kontakter dig med hensyn til køb af klippekort. Vi kan også kontaktes via email. 

 

[button link=”https://nielcoit.dk/priser” color=”silver”] Læs mere om priser og betingelser[/button]